fbpx

E-BASERET CASE UNDERVISNING

Det bedste fra forskellige læringsmiljøer, og gør læring individuel og effektiv...
Se eksempel på case undervisning

e-Baserede case undervisning

Et praktisk forandringsprojekt og forandringsforløb

Blended Learning er en meget effektiv måde at blande e-Baserede læring og case undervisning.

Efterfølgende er et eksempel på case undervisning hvor du får lov at kigge over skulderen på et praktisk gennemført forandringsforløb i virksomheden Connection Online, og se hvordan de arbejder med forandringen.

I case undervisningen kan du også afprøve hvad du har lært, og du kan se hvordan forretningen fungerer.
Du kigge over skulderen på et praktisk gennemført forandringsforløb.

Introduktion til Connection Online forandringscase

I casen Connection Online ser du hvordan organisationen arbejder. Du følger 8 personer i deres arbejde med gennemførsel af mange forskellige forandringer samtidig.

Du lærer den enkelte medarbejders ansvar og håndtering af forandring, og hvordan mentoren fra net2change samarbejder og fungerer.

Blended Learning som læringsform

Blended Learning en blanding af forskellige læringsformer.

Blended Learning tilbyder det bedste fra forskellige læringsmiljøer, og gør læring og undervisning mere individuel og effektivt.

I de 2 Videoer til højre, bliver du introduceret til casen Connection Online, hvor du følger hvordan mentor og de 8 personer samarbejder og fungerer.

Læringsstil og læringspræferencer

Vi har alle vores særlige læringsmæssige styrker. Disse styrker eller læringspræferencer er vigtige for dig, når du skal lære nyt og vanskeligt stof.

I disse læringssituationer er det væsentligt, at læringsmiljøet er indrettet på en sådan måde, at det tilgodeser netop den præference som du lære på. Sker det, vil læring foregå meget lettere og med en højere indlæringseffektivitet.

En test analyseres din personlige læringsstil. Blended Learning som undervisningsform bliver tilpasset din læringsstil, og du får mulighed for selv at opleve og høste erfaring med ”real-life” læringssituationer og dermed opnå en forbedret indlære og en ændret adfærd.
e-Baserede case undervisning og læringsmetode

Blended Learning kombinerer forskellige undervisnings- og læringsmetoder som optimerer indlæring for den enkelte kursist.

Ud fra din læringsstil er nøglen til en optimal læreproces at vælge den rigtige kombination af undervisningsform og undervisningsmetode.

De vigtigste e-Baserede undervisningselementer

  • e-Learning- sikre effektiv gennem hele læreprocessen
  • Virtuelle samarbejdsgruppe og klasseværelse
  • Virtuel personlig mentor
  • Eventbaseret virtuel undervisning
  • Personlig læringsstil test

e-Baserede case undervisning- individuel, effektiv og utrolig fleksibel

Undervisningsmaterialet og eksaminerne udbydes via e-Baserede læringsmetoder, hvilket gør læring og undervisning mere individuel, effektivt og utrolig fleksible.

Deltagerne selv kan bestemme, hvornår de ønsker at fordybe sig i teorierne.

Kursisterne har adgang til en personlig mentor som guider i de forskellige lærings og undervisningssituationer via den virtuelle opkobling.

Det giver kursisten rig mulighed for at stille spørgsmål, få større indsigt i hvordan de ting de har lært i løbet af løbet af uddannelsen, implementeres i deres hverdag – privat såvel som professionelt.

Læringsmetoder

Blended learning

Blended Learning er den personlige individuelle aktive læreproces, hvor den traditionelle klasseundervisning foregår som virtuel fjernundervisning enten som direkte online eller forskud læring der foregår i dit tempo, og på dine præmisser.

Blended Learning kombinerer forskellige undervisnings- og læringsmetoder som vil give den optimale læring for den enkelte.

e-Learning

e-Learning som undervisningsform og læringsværktøj, udnytter nyeste teknologi og gør brug af alle typer af medier som: video, podcast, webinar og flash præsentation.

e-Learning er en fleksibel og effekt undervisningsform. I forbindelse med test af din Læringsstil tilpasses det bedste fra forskellige læringsmiljøer, og gør læring og undervisning individuel og mere effektiv.

Læringsstile

Den enkelte person har læringspræferencer som man bedst lærer med. Disse læringspræferencer varierer fra person til person, og kan i en vis udstrækning ændres med tiden og læringsmiljøet.

En personlig læringsstil omfatter forskellige variabler, herunder hver enkelt ‘s miljø-, følelsesmæssige, sociologiske, fysiologiske og kognitive præferencer, som gør, at nogle lærer bedre i bestemte læringsmiljøer og via visse læringsmetoder.

Online kurser

Fjernundervisning – læring når du har tid!

Uanset om du er på ferie, på arbejdet, i din fritid, eller sidder en sen nattetime, og ikke kan sove, så kan du omgående logge dig ind på forandrings- og uddannelsesplatformen og fordybe dig i de områder indenfor forandringsledelse: herunder ledelse, strategi, kommunikation og psykologi, som du interesserer dig for.

e-Baseret case undervisning

Blended Learning er en meget effektiv måde at blande e-Baserede læring og case undervisning.

Ledelse af Forandring® bruger case undervisning hvor du får lov at kigge over skulderen på et praktisk gennemført forandringsforløb i virksomheden Connection Online, og se hvordan de arbejder med forandringen.

I case undervisningen kan du også afprøve hvad du har lært, og du kan se hvordan forretningen fungerer.

Bliv en del af 10.000+ medlemmer

Få GRATIS adgang til viden om forandringsledelse