fbpx

OM OS

Vi hjælper leder og medarbejdere med at gennemfører succesfulde forandringer...
Bliv medlem nuBook et mentormøde

Nytænkende forandringsledelse!

Vi hjælper ledere og medarbejdere, som ønsker at gennemføre en succesfuld forandring i deres virksomhed eller arbejdsplads – gennem 4 medlemskaber

Hvis du arbejder med forandringsledelse…

… skal du være i stand til at gennemføre og implementere succesfulde forandringer.

Alle forandringsprojekter skal gennemføres med succes.

For at sikre, at private- som offentlige virksomheder er i stand til at gennemføre og implementere succesfulde forandringer – har vi udviklet Ledelse af Forandring®.

hjælp gennem hele forandringsprocessen: Valg af de rigtige løsninger, gennemførsel af de nødvendige analyser, og gøre de rigtige ting – i den rigtige rækkefølge.

Dit medlemskab tilføres ny læring løbende hver måned. Du får den nødvendige viden og konkret hjælp, som du har brug for, når du skal gennemføre en forandring.

Din personlige mentor hjælper dig gennem hele forandringsprocessen – fra start til mål. 

Med et medlemskab får du…

…løbende nyt indhold som uddanner, praktiserer din læring, og viser dig hvordan du bruger værktøjerne, hvordan forandringskompetencen forankres i organisationen, og hvordan du gennemføre forandringen.

Du arbejder med den praktisk forandringsmetode Ledelse af Forandring® som organiserer forandringsprocessen, og som nemt kan tilpasses din virksomheds eksisterende forandringsmetode.

Nytænkende forandringsledelse – Ledelse af Forandring®

Ledelse af Forandring® forankre viden om forandring i din organisation, supporterer en fleksibel læreproces og dit forandringsprojekt.

Ledelse af Forandring® iscenesætter forandringer

Ledelse af Forandring® lærer dig hvordan forandringen iscenesættes, og sikre at det er din organisationen som gennemfører forandringen, og skaber vedvarende konkurrenceevne – ikke udefrakommende konsulenter.

– Betydningen af forandringen for det for det enkelte menneske.

– Den konkrete implementering og gennemførsel af forandringen.

Ledelse af Forandring® – hjælper med virkeliggørelsen, og gør din organisationen i stand til at selv at planlægge og gennemfører forandringen, uanset forandringens omfang og kompleksitet.

Du og din organisation lærer hvordan du bedst gennemfører din forandring, og leverer de forventede resultater, hvad enten forandringen er teknologisk, effektivisering eller en fusion.

Målet er, at reducere modstanden mod forandringen, og gøre det lettere for den enkelte medarbejder at acceptere den nye situation.

Via engagement, viden om forandring, overførsel af forandringsviden, bliver din organisation i stand til at gennemføre radikale forandringer såvel som løbende tilpasninger.

Vi betragter alle opgaver som forandringsprojekter, der inkludere ændringer i holdninger, adfærd, struktur og teknologi.