Ledelse af Forandring – Ledelseskompetencer, hvad er det?

Ledelse af Forandring – en væsentlig ledelseskompetence, når der skal etableres en vedvarende konkurrencefordel, og handler om at sætte retning, skabe tilslutning, motivere, inspirere, kommunikere og støtte.

Ledelse af Forandring handler om at udøve aktiv ledelse, organiserer forandringsprocessen, sikre at praktisk viden og forståelse om forandring, forankres i organisationen på individuel-, gruppe- og organisations niveau.

Forandringsmodellen – Ledelse af Forandring er en organiseret, systematisk anvendelse af viden, værktøjer og ressourcer og som er en vigtig nøglekompetence i realisering af virksomhedens forretningsstrategi.

Ledelse af Forandring – ledelseskompetencer og komplet værktøjskasse

ledelseskompetence

Vi har udviklet forandringsmodellen – Ledelse af Forandring – som er en række konkrete modeller, metoder og værktøjer, som gør det muligt for virksomhedens eget forandrings-team at implementere radikale forandringer såvel som løbende tilpasninger.

Alle forandringer gennemføres individuelt, og metoden guider og leder forandringen gennem de faser og områder som skal behandles, men som ikke skal følges 100 procent.

Ledelse af Forandring er en erfaringsbaseret, fleksibel model som organiserer forandringsprocessen og som 100 procent tilpasses den enkelte virksomhed og projekt.

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring – Guider gennemførsel af forandring

Forandringsmodellen – en ledelseskompetence – er strukturen som guider med gennemførslen af succesfuld forandring og forankrer viden om gennemførelsen i organisation, og dermed skabe vedvarende værdi og effekt for vores kunders virksomheder.

Forandringsmodellen – Ledelse af Forandring opererer med en række kerneudfordringer:

  • at udvikle forretningen til at levere det, der skaber værdi,
  • at etablere et overbevisende grundlag for forandringer,
  • at involvere ledelsen på alle niveauer,
  • at sikre engagement fra vigtige interessenter,
  • at skaber de rammer og kompetencer som minimerer modstandsrisikoen, samt
  • aktiv ledelse af forandringsprocessen – Ledelse af Forandring.

Forandringsmodellen – Ledelse af Forandring består af tre elementer

ledelseskompetencer

I Orkanens Øje

I Orkans Øje er selve forandringsprocessen, med fokus på implementering af den individuelle som den forretningsmæssige forandring, og som minimerer modstanden.

ledelseskompetencer

Forandringseffekt

Forandringseffekt er forskellige metoder og værktøjer som sikrer succesfuld forandring og høj vedvarende kundeværdi.

ledelseskompetencer

Forandringsscenen

Forandringsscenen er en sikker metode til overførsel og forankring af læring i vore kunders organisation, og som sikre virksomhedens forandringsevne og øge hastigheden hvormed forandringer gennemføres i organisationen.