fbpx

E-LEARNING

e-Learning fleksibel og effekt undervisningsform - læring når du har tid...
Se eksempel fra kursusindhold - Din grundlæggende læreproces

e-Learning som læringsmetode

– Læring når du har tid

Blended learning og e-Learning 

e-Learning – som læringsværktøj – læringsmetode – er i dag en vigtig del af mange virksomheders medarbejderuddannelse.

Medarbejderne har let online adgang til undervisningsmateriale, øvelser og test, og kan dermed uddanne sig på det tidspunkt, der passer bedst ind i den enkeltes hverdag.

Fordele e-Learning

e-Learning som undervisningsform og læringsværktøj, udnytter nyeste teknologi og gør brug af alle typer af medier som:

 • Video
 • Podcast
 • Webinar og
 • Flash præsentation.

e-Learning er en fleksibel og effekt undervisningsform. I forbindelse med test af din Læringsstil tilpasses det bedste fra forskellige læringsmiljøer, og gør læring og undervisning individuel og mere effektiv.

e-Learning har mange fordele

 • Start op omgående! Hurtig opstart af kursus eller uddannelse – straks efter tilmelding.
 • Gode virtuelle netværksmuligheder.
 • Mere afvekslende og aktiverende undervisning.
 • Undervisning og læring uafhængig af tid og sted.
 • Læring tilpasses dit tempo
 • Du kan lære hvorfra du ønsker – blot du har en PC med internetopkobling.
 • Færre samlinger end på traditionelt baserede kurser.
 • Alle medarbejdere kan undervises i samme periode.
 • Undervisningen er altid optimal, idet der ikke opstår sygdom eller dårlige dage.

Uddannelsesomkostningerne minimeres, da holdstørrelser, transport, lokaler, hotelovernatninger og tidspunkter ikke længere eksisterer.

 • Derudover sparer e-Learning tid – hvilket ligeledes mindsker omkostningerne.
 • Medarbejderen får en læreproces – en uddannelse, der altid er ajour og som følger med tiden.
 • e-Learning er baseret på den nyeste teknologi, hvor der anvendes virtuel fjernundervisning med tovejskommunikation, hvilket vil give kompetenceudviklingen helt nye muligheder.

e-Learning kan således tilpasses den individuelles behov og situation, idet træningen bliver helt personlig og derfor skaber perfekte betingelser for den daglige indlæring – et godt læringsværktøj.

Rapid e-Learning

Rapid e-Learning er e-Learning som produceres på relativt kort tid ved hjælp af enkle værktøjer, der ikke kræver kompliceret programmeringserfaring.

Det særlige ved Rapid e-Laering er at udviklingen ikke kræver programmering. I stedet for at udviklingen foretages af et kursusudviklings team kan udviklingen nu foretages af emnefaglige specialist, som kan håndtere PowerPoint.

Rapid e-Learning er en integreret software pakke, hvor du har alt hvad du behøver for hurtigt at kunne oprette e-Learning kurser via PowerPoint, og udvikle interaktivt indhold, quizzer, evalueringer og spørgeskemaundersøgelser – for en overkommelig pris.

Læringsmetoder

Blended learning

Blended Learning er den personlige individuelle aktive læreproces, hvor den traditionelle klasseundervisning foregår som virtuel fjernundervisning enten som direkte online eller forskud læring der foregår i dit tempo, og på dine præmisser.

Blended Learning kombinerer forskellige undervisnings- og læringsmetoder som vil give den optimale læring for den enkelte.

e-Learning

e-Learning som undervisningsform og læringsværktøj, udnytter nyeste teknologi og gør brug af alle typer af medier som: video, podcast, webinar og flash præsentation.

e-Learning er en fleksibel og effekt undervisningsform. I forbindelse med test af din Læringsstil tilpasses det bedste fra forskellige læringsmiljøer, og gør læring og undervisning individuel og mere effektiv.

Læringsstile

Den enkelte person har læringspræferencer som man bedst lærer med. Disse læringspræferencer varierer fra person til person, og kan i en vis udstrækning ændres med tiden og læringsmiljøet.

En personlig læringsstil omfatter forskellige variabler, herunder hver enkelt ‘s miljø-, følelsesmæssige, sociologiske, fysiologiske og kognitive præferencer, som gør, at nogle lærer bedre i bestemte læringsmiljøer og via visse læringsmetoder.

Online kurser

Fjernundervisning – læring når du har tid!

Uanset om du er på ferie, på arbejdet, i din fritid, eller sidder en sen nattetime, og ikke kan sove, så kan du omgående logge dig ind på forandrings- og uddannelsesplatformen og fordybe dig i de områder indenfor forandringsledelse: herunder ledelse, strategi, kommunikation og psykologi, som du interesserer dig for.

e-Baseret case undervisning

Blended Learning er en meget effektiv måde at blande e-Baserede læring og case undervisning.

Ledelse af Forandring® bruger case undervisning hvor du får lov at kigge over skulderen på et praktisk gennemført forandringsforløb i virksomheden Connection Online, og se hvordan de arbejder med forandringen.

I case undervisningen kan du også afprøve hvad du har lært, og du kan se hvordan forretningen fungerer.

Bliv en del af 10.000+ medlemmer

Få GRATIS adgang til viden om forandringsledelse