Hvem er vi

Vi passer godt på dine personoplysninger hos net2change. Du kan som medlem, kunde eller blot besøgende på vores website stole på, at vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter dine oplysninger.

I denne Cookie- og Persondatapolitik for net2change finder du en beskrivelse af, hvilke data vi indsamler og behandler, hvorfor netop disse data indsamles, og hvad vi anvender dem til. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os/vi indsamler om dig, når du enten abonnerer som medlem eller køber et produkt. Du kan også finde information om cookies, som sættes på din computer, tablet m.v., når du besøger vores website www.net2change.dk eller tilhørende sub domæner.

Vi indsamler oplysninger om dig som person, når du klikker dig ind på net2change.dk.

Formålet med net2change persondate og privatlivspolitik er at personlige informationer behandles på en sikker og ansvarlig måde.

Her kan du læse, om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål til datasikkerhed, og behandling af personoplysninger.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger er:

net2change

Lautruphøj 1
2750 Ballerup

CVR-nr. 25974662

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondata retlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til Cookie- og Persondatapolitikken, eller til måden vi behandler dine personlige oplysninger, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@net2change.dk eller ringe til os på telefon 0045 44 65 65 80.

Det gælder også, hvis du ønsker indsigt i dine oplysninger, hvis du mener, at vi har registreret forkerte data om dig eller du ønsker dine oplysninger flyttet. Du kan naturligvis også gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Hvilke personlige data indsamler vi og hvorfor

Data indsamles på tre måder:

  • Gennem registrering – kontaktformularer
  • Ved måling ifm. udsendelse af nyhedsbrev og sidebesøg
  • Gennem cookies

1. Kontaktformularer

Når du f.eks. tilmelder dig et seminar, køber et af vores produkter, deltager i en konkurrence eller tilmelder dig et nyhedsbrev – og får adgang til VIDENBANKEN med mere end 450 artikler, indsamler vi personlige og brugerrelaterede oplysninger. Der er primært tale om oplysninger som navn, firma, stilling, adresse og e-mail.

Din registrering på net2change.dk er frivillig, og vi videregiver ikke dine oplysninger til tredje part. Ligesom logfiler og anden standardinformation ikke videregives eller sælges til tredjepart.

2. Måling ifm. udsendelse af nyhedsbrev

Hvis du er tilmeldt et af vores nyhedsbreve, kan vi måle på, hvorvidt du åbner og klikker på links i de e-mails, du modtager. Dette gør vi for, at optimere vores budskaber både i nyhedsbrevene og på net2change.dk og gøre informationerne så spændende, relevante og værdifulde som muligt.

3. Hvad er en cookie?

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en medlemskonto, som du logger dig ind med på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.

Første gang du besøger net2change modtager du automatisk en cookie. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din web browser, og som registrerer dig som unik bruger.

Webserveren på net2change.dk identificerer denne cookie og registrerer anvendelsen heraf, når du besøger net2change.dk.

En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

Du kan altid se vores fulde liste over cookies her.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokere cookies, kan du se en vejledning her.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en medlemskonto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Du kan anmode om hvilke personlige data vi har liggende om dig ved blot at skrive – sende en email til os med din email adresse. Du kontakter os her.

Efterfølgende kan du vælge at slette dine personlige data som vi har liggende om dig.

Hvor sender vi dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Yderligere information

Hvordan vi beskytter dine data

Ifølge persondataloven skal personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Det gør vi, og vi kontrollerer løbende, at vores brugerdata håndteres forsvarligt.

Adgangen til brugerdata er begrænset til vores webmaster og databaseadministrator.

Din accept

Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger net2change.dk

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte vores os:

E-mail:    kontakt til os
Adresse: net2change – Lautruphøj 1 – 2750 Ballerup
Telefon:   44 65 65 80