fbpx

Vælg side

UDDANNELSE forandringsledelse

Vi hjælper leder og medarbejdere med at gennemfører succesfulde forandringer...
Forandringsparat - Start herHvordan Forandring

Uddannelse forandringsledelse

Forandringsledelse uddannelse – en forandringsguide

Uddannelse forandringsledelse

Klik for større billede

Vi ved at 90 procent af alle virksomheder fejler når de skal implementere deres strategier.

Vi ved også, at det kun er 34 procent af alle forandringsprojekter som er succesfulde.

Derfor er der behov for en høj grad af forandringskompetence i organisationerne – en organiseret forandringsledelse uddannelse.

Via forandringsmodellen Ledelse af Forandring® tilføres din organisation praktisk viden, læring og forståelse om forandring og forandringsledelse på individuel-, gruppe-, og organisationsniveau.

Forandringsledelse uddannelse – individuel og effektiv forandringsmodel

kernekompetence

Klik for større billede

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring® er en guide – ikke en kogebog. Ledelse af Forandring®, er en effektiv forandringsmodel og forandringsledelse uddannelse som arbejder med række metoder – 5 forandringsfaser, 6 fokusområder18 nøgleområder og mere end 100 forandringsværktøjer – som gør det muligt for dig, din virksomheds forandrings-team og organisationens medarbejdere – individuelt – at gennemføre radikale såvel som løbende forandringer.

Forandringsledelse uddannelse – Skræddersyet forandring

Du opnår et skræddersyet forandringsforløb og forandringsledelse uddannelse, som efter din virksomheds behov, sikre en sammenhængende succesfuld forandringsproces, og forankring af viden om forandring, på alle niveauer i organisation.

Hvordan ønsker du at gennemføre forandringen?

blended learning forløb

Klik for større billede

Du vælger selv, hvordan du og din organisation ønsker at gennemføre forandringen – din forandringsledelse uddannelse.

  • Ønsker du selv at gennemføre forandringen, eller
  • ønsker du at kombinere din gennemførsel med sikkerhed og rådgivning fra erfarne konsulenter, eller
  • ønsker du blot adgang til de mange forandringsværktøjer som Ledelse af Forandring® tilbyder, eller
  • ønsker du at blive certificeret som forandringsagent?

Iscenesætter forandring indefra…

Men det er dig og din organisation som gennemfører forandringen – vi rådgiver, lærer, netværker, planlægger din forandringsledelse uddannelse, og giver dig adgang til Ledelse af Forandringens mange værktøjer.

Forandringsleder uddannelse

Ledelse af Forandring® – fleksibel forandringsmodel

Forandringsleder uddannelse

Klik for større billede

Ledelse af Forandring® er en forandringsmodel, med en række metoder og værktøjer, en Forandringsleder uddannelse.

Gennem fire elementer uddannes organisation –  individuelt – til at gennemføre radikale såvelsom løbende forandringer med succes… 

De 4 fire elementer – som uddanner organisationen

rådgivning

RÅDgivning

En erfaren konsulent arbejder som en integreret del af virksomhedens forandringsledelse og supporterer forandringsprojektet i alle faser. Vi har fokus på implementeringen af forandringen, men arbejder også med forandringsstrategien og forsyner ledelsen med taktiske planer som supporterer implementeringen. Du vælger selv hvor meget konsulent-hjælp du ønsker. Ønsker du en erfaren konsulent til analysearbejdet, eller ønsker du selv at gennemføre analyserne og derfor kun har brug for værktøjerne, eller ønsker du at gennemføre det praktiske og kun få hjælp til analyser og konklusioner?

Forandringsledelse uddannelse

LÆRing

LÆRing er forandringsledelsens og medarbejdernes individuelle læreproces – vi klæder medarbejderne og forandringsledelsen på til at håndtere forandringen – en lederuddannelse.

Vi uddanner forandringsledelsen – medarbejderne som arbejder med gennemførelsen af forandringen – til bedst at kunne gennemføre forandringen, og hvordan forandringsmodellerne og værktøjerne bruges på virksomheds forandring. Hvad enten det er en større eller en mindre forandring.

For en optimal individuel læringsproces bruger vi Blended Learning som består af e-Learning og løbende kontakt til din personlige mentor.

Blended Learning er et personligt workshop forløb med en række forskellige varierende læringsmoduler og elektroniske face-to-face møder med din personlige mentor, der tilsammen udgør et læringsforløb med målbar effekt.

Forandringsledelse uddannelse

NETværk

DIT NETVÆRK – til viden om forandring giver dig adgang til et personligt netværk af forandringsledere, projektledere, forandringsagenter, konsulenter og teams som alle arbejder med gennemførsel af forandringer.

DIT NETVÆRK er et elektronisk forandringsnetværk med bl.a. FORUM, blog og Webinarer, og ERFA-grupper hvis du ønsker casebaseret læring og at bearbejde konkrete problemstillinger, og videndeling med de øvrige deltagere i gruppen – i personlig mødeform.

Du tilbydes 4 medlemskaber: BASIS og PROFIL som er GRATIS. VIDENBANK og ERFA-grupper – som har kontingent.

Forandringsledelse uddannelse

PLAN

ForandringsPLAN indeholder en step-by-step handlingsorienteret projektplan som guider gennemførslen af forandringen. ForandringsPLAN arbejder med 18 nøgleområder og mere end 100 forandringsværktøjer.

ForandringsPLAN indeholder et designmodul som tilpasser hvordan din virksomheds forandring bedst implementeres og sikre læring og forankring af “Det nye” i organisationen.

Share This
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT