fbpx

HVEM ER VI

Implementering af succesfulde forandringer...
Forandringsparat - Start herHvordan Forandring

Fokus på implementering af forandringer

Hos net2change har vi fokus på, at du som privat eller offentlig virksomhed selv kan implementere succesfulde forandringer. Vi har hjulpet virksomheder med gennemførsel af forandring i mere en 30 år.

Alt for mange forandringer mislykkes. Det betyder, at virksomheden spilder sine ressourcer – tid og penge, og skaber frustrerede medarbejdere, hvor nogle skifter job, og andre mister motivationen.

Undersøgelser viser, at mange forandringer ikke gennemføres med succes.

Det fandt Bo Folkmann problematisk i 2006, og udviklede forandringsmetoden – Ledelse af Forandring® 

Udvikling af forandringsmetoden – Ledelse af Forandring®

Forandringsmetoden – Ledelse af Forandring® er udviklet af Bo Folkmann der har en baggrund som virksomhedsleder, forandringsleder, Interim Manager, og har gennemført mange succesfulde forandringer.

Viden og erfaring er sat på papir, og Forandringsmetoden – Ledelse af Forandring® – har fokus på, at du – som privat eller offentlig virksomhed – bliver guidet til selv at kunne gennemføre succesfulde forandringer, samtidig med at viden om gennemførelsen forankres i organisationen.

Ledelse af Forandring® hjælper med at eliminere medarbejdernes modstand mod forandring, og sikre en succesfuld forandring.

Gennem hele forløbet har du mulighed for, at din personlige mentor – en erfaren Management konsulent – arbejder som en integreret del af virksomhedens forandringsteam, og supporterer forandringsprojektet i alle faser.

Fordelene ved at bruge forandringsmodellen Ledelse af Forandring® 

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring® giver dig en række fordele:

  • Viden forankres i virksomheden
  • Reducering af de totale omkostninger og konsulenthonoraret
  • Vedvarende konkurrenceevne

GRATIS MEDLEMSKAB

Få adgang til nyhedsbrev, og mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger, webinar og praktiske forandringsværktøjer.

TAK - for din tilmelding

Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT