fbpx

Vælg side

Hvem er vi

Implementering af succesfulde forandringer...
Forandringsparat - Start herHvordan Forandring

Fokus på implementering af forandringer

Hos net2change har vi fokus på implementering af succesfulde forandringer. Vi har hjulpet virksomheder med gennemførsel af forandring i mere en 30 år.

Alt for mange forandringer mislykkes. Det betyder, at virksomheden spilder sine ressourcer – tid og penge, og skaber frustrerede medarbejdere, hvor nogle skifter job, og andre mister motivationen.

Undersøgelser viser, at mange forandringer ikke gennemføres med succes.

Det fandt Bo Folkmann problematisk i 2006, og udviklede forandringsmetoden – Ledelse af Forandring®

Udvikling af forandringsmetoden – Ledelse af Forandring®

Forandringsmetoden – Ledelse af Forandring® er udviklet af Bo Folkmann der har en baggrund som virksomhedsleder, forandringsleder, Interim Manager, og har gennemført mange succesfulde forandringer.

Viden og erfaring er sat på papir, og Forandringsmetoden – Ledelse af Forandring® – har fokus på, at du – som privat eller offentlig virksomhed – bliver guidet til selv at kunne gennemføre succesfulde forandringer, samtidig med at viden om gennemførelsen forankres i organisationen.

Ledelse af Forandring® hjælper med at eliminere medarbejdernes modstand mod forandring, og sikre en succesfuld forandring.

Gennem hele forløbet har du mulighed for, at din personlige mentor – en erfaren Management konsulent – arbejder som en integreret del af virksomhedens forandringsteam, og supporterer forandringsprojektet i alle faser.

Fordelene ved at bruge forandringsmodellen Ledelse af Forandring®

Ledelse af Forandring® tilfører organisationen praktisk læring om teknikken og håndværket bag succesfuld gennemførsel af forandring.

Viden og erfaring er sat på papir, og Forandringsmodellen – Ledelse af Forandring® – har fokus på, at du – som privat eller offentlig virksomhed – bliver guidet til selv at kunne gennemføre succesfulde forandringer, samtidig med at viden om gennemførelsen forankres i organisationen.

Ledelse af Forandring® hjælper med at eliminere medarbejdernes modstand mod forandring, og sikre en succesfuld forandring.

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring® giver dig en række fordele:

  • Viden forankres i virksomheden
  • Reducering af de totale omkostninger og konsulenthonoraret
  • Vedvarende konkurrenceevne

Hvordan gør vi

Værktøjer

24 ugers trin-for-trin workshop – hvordan du gennemfører forandring

Share This
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT