fbpx

FORANDRINGSMODELLEN LEDELSE AF FORANDRING®

Ledelse af Forandring® er din adgang til viden om forandring...
Tilmeld ARTIKEL-medlemskab - GRATIS

Forandringsmetoden Ledelse af Forandring®

Forandringsmetoden Ledelse af Forandring® er en række konkrete modeller, metoder og værktøjer, som gør det muligt for dig og din virksomheds eget forandrings-team, at implementere radikale forandringer, såvel som løbende tilpasninger.

Forandringsmetoden Ledelse af Forandring® er din adgang til viden om forandring.

Projekter, faser, kompetencer og organisationer er forskellige. Du vælger fleksibelt hvordan læring og forandring gennemføres succesfuldt.

Ledelse af Forandring® er en erfaringsbaseret, fleksibel forandringsmetode som guider din organisation med praktisk viden, læring og forståelse om forandring via fire sammenhængende valgfrie, fleksible elementer:

  • Rådgivning
  • Læring
  • Netværk og
  • Planlægning på individuel-, gruppe-, og organisationsniveau

Forandringsmodellen sikre at du gennemfører din forandring – hvad enten du selv ønsker at gennemfører forandringen – eller du ønsker hjælp fra en erfaren konsulent.

Ledelse af Forandring®

Forandringsmodellens 5 faser 

Forandringsmetoden

Den praktiske forandringsmetode Ledelse af Forandring® uddanner den enkelte medarbejder og organisationen – til at kunne gennemføre succesfulde forandringer.

Ledelse af Forandring® tilfører praktisk læring om forandring – teknikken, værktøjerne og håndværket – bag succesfuld gennemførsel af forandring.

Din personlige mentor guider dig gennem hele forandringsforløbet.

Den praktiske forandringsmetode Ledelse af Forandring® har fokus på uddannelse og rådgivning indenfor 3 væsentlige forandringskompetencer:

  • Forandringsledelse er lederens evne til at håndtere forandringer – som du finder under Uddannelse.
  • Forandringskompetence er organisationens evne til at håndtere forandringer igen og igen – som du finder under Rådgivning.
  • Forandringsparathed afdækker organisationens evne til at gennemføre en forandring succesfuld – som du finder under Værktøjer.

Bliv en del af 10.000+ medlemmer

Få GRATIS adgang til viden om forandringsledelse