fbpx

SOM FORANDRINGSLEDER

Som erfaren leder ønsker du at supplere dine forandringskompetencer…

Som Forandringsleder

Som erfaren leder ønsker du at supplere dine forandringskompetencer

Som erfaren leder ønsker du at supplere dine forandringskompetencer – når du har tid!

Vi har sammensat et kursus og udviklingsforløb som består af 4 moduler som sikre, at du som leder af forandring, får nye kompetencer og opnår praktisk viden og forståelse – om hvordan du som leder af forandring bedre kan gennemføre forandringer succesfuldt og effektivt i din organisation – og viden om Ledelse af Forandring®, dens modeller og værktøjer.

Workshopforløbet suppler dine kompetencer som forandringsleder

forandringsleder

kompetence-praktikker

Du har 2 muligheder

Tilmelding UDDANNELSE-medlemskab

Få adgang til SOM FORANDRINGSLEDER – prøv GRATIS i 7 dage – derefter kr. 245,- excl. moms pr. måned.

SOM FORANDRINGSLEDER

Få adgang til SOM FORANDRINGSLEDER kr. 980,- excl moms.


Som Forandringsleder

forandringslederModul 1: Metode Workshop

Metode Workshoppen arbejder med et forløb, som sikrer, at din virksomhed udvikler et  effektivt målesystem – et Balanced Scorecard, som omsætter strategien til praktiske målepunkter og handlinger i forandringen.

Gennem forløbet skabes blandt andet et værktøj til måling og systematisk opfølgning på strategiske områder, et fælles billede af strategien, hvor alle inddrages og yder et bidrag for at nå målene, og dermed en hurtigere og mere sikker implementering af strategien.

forandringslederModul 2: Forandrings Workshop

Workshoppen udvikler et effektivt forandrings- og projektteam, identificerer unikke organisations- og modstandsbarrierer og hjælper projektteamet med at planlægge handleplaner som sikre en succesfuld implementering af forandringen.

forandringslederModul 3: Plan Workshop

På workshoppen arbejder vi på din virksomheds forandringsstrategi og taktik og på din organisations konkrete forandringsprojekt herunder behovet for at kunne gennemføre en effektiv forandring.

forandringslederModul 4: Forandringsledelses Workshop

Forandringsledelses Workshoppen er en praktisk workshop specielt til ledelsesgruppen, som ønsker en  bedre forståelse af forandring, hvad som ligger bag forandringen, at forstå værdien af Ledelse af Forandring® og hvordan dette kan blive en væsentlig ledelseskompetence i virksomheden.

På workshoppen lærer deltagerne hvordan man effektivt håndterer og kommunikerer forandringen. Efter workshoppen vil du forstå sammenhængen i forandringen og dermed være bedre rustet til sikring af en højere og mere effektiv gennemførselsprocent af din virksomheds forandringsprojekter.


Deltagerne

Deltagere: Ledere som er ansvarlig for at implementere forandring – top- og mellemledere som er leder af forandring – HR medarbejdere som supporterer forandring – IT og projektledere – og eksterne forandrings- konsulenter.

Forudsætninger: Det forudsættes, at man har arbejdet med gennemførsel af forandring.

Forberedelse: Hver deltager medbringer sit eget planlagte individuelle projekt, projektmanualen for Ledelse af Forandring®, projekt relaterede materialer, historie om gennemførte forandringer, effekten af gennemførte forandringer, projektplaner (gennemførte som ikke gennemførte) og data om modstand mod forandring og data genereret via Forandringsmodellens Informations Matrix som skal benyttes under workshoppen.


Prisen indeholder

  • Workshopmateriale: Deltagerne vil modtage “net2change – Ledelse af Forandring®” + nødvendige arbejdsskemaer.


ER PÅ VEJ