fbpx

SOM FORANDRINGSAGENT

Som erfaren proceskonsulent ønsker du at supplere dine kompetencer…

Som Forandringsagent

Som erfaren proceskonsulent ønsker du at supplere dine kompetencer

Som erfaren proceskonsulent / forandringsagent ønsker du at supplere dine forandringskompetencer.

Vi har sammensat et kursus og udviklingsforløb som består af 5 moduler som sikre, at du som erfaren forandringskonsulent, får nye kompetencer og opnår praktisk viden og forståelse om forandringsmodellen Ledelse af Forandring, dens modeller og værktøjer.

Workshopforløb supplerer dine kompetencer

Forandringsagent

kompetence-praktikker

Du har 2 muligheder

Tilmelding UDDANNELSE-medlemskab

Få adgang til SOM FORANDRINGSAGENT – prøv GRATIS i 7 dage – derefter kr. 245,- excl. moms pr. måned.

SOM FORANDRINGSAGENT

Få adgang til SOM FORANDRINGSAGENT kr. 1.225,- excl moms.


Som Forandringsagent

Modul 1: Forandrings Workshop

Workshoppen udvikler et effektivt forandrings- og projektteam, identificerer unikke organisations- og modstandsbarrierer og hjælper projektteamet med at planlægge handleplaner som sikre en succesfuld implementering af forandringen.

Modul 2: Plan Workshop

På workshoppen arbejder vi på virksomhedens forandringsstrategi og taktikken og på deltagernes konkrete forandringsprojekt herunder behovet for at kunne gennemføre en effektiv forandring.

Certificering

Modul 3: Forandringsagent – niveau 1

Workshoppen fokuserer på den strategiske og taktiske udvikling af en forandring og hvordan tilpasningen sker til deltagernes egne projekter, samtidig med at deltagernes evne og kompetence udvikles til at kunne gennemføre og håndtere effektive succesfulde forandringer på det strategiske såvel som det praktiske niveau. Workshoppen afsluttes med en certificering.

Modul 4: Master – niveau 2

Workshoppen er designet til at give en dybere forståelse af forandringsprocessen, og udbygge deltagernes kompetencer således at det er muligt at iscenesætte og coache de interne forandringsagenter i virksomhederne. Workshoppen afsluttes med en certificering på to niveauer.

Modul 5: Net2change Master – niveau 3

Workshoppen er for de medarbejdere som gennem deres arbejde coacher og supporterer Ledelse af Forandring®, dens modeller, værktøjer i egen virksomhed eller som ekstern konsulent.

På workshoppen arbejdes der med en dybere forståelse af Ledelse af Forandring®, dens grundlæggende logik og indsigt og hvordan coachrollen virker.

Der afsluttes med en omfattende eksamination og efterfølgende personlig coachting af en net2change konsulent.

Deltager

Deltagere: Forandringsagenter / proceskonsulenter som er ansvarlig for at implementere forandringer – top- og mellemledere som er ansvarlige for forandringen – HR medarbejdere som supporterer forandring – IT og projektledere – og eksterne forandringskonsulenter.

Forudsætninger: Det forudsættes at man har arbejdet med gennemførsel af forandring.

Forberedelse: Hver deltager medbringer sit eget planlagte individuelle projekt, projektmanualen for Ledelse af Forandring, projekt relaterede materialer, historie om gennemførte forandringer, effekten af gennemførte forandringer, projektplaner (gennemførte som ikke gennemførte) og data om modstand mod forandring og data genereret via Forandringsmodellens Informations Matrix som skal benyttes under workshoppen.

Prisen indeholder

  • Workshopmateriale: Deltagerne vil modtage “net2change – Ledelse af Forandring®” + nødvendige arbejdsskemaer.

ER PÅ VEJ