fbpx

PROJEKTLEDELSE FORANDRING

Projektleder - som også skal gennemføre forandringer...
Bliv medlem nuBook et mentormøde

Projektledelse af forandring

– er en vigtig kompetence

Vores projektleder kurser og uddannelser tager udgangspunkt i gennemførsel af effektive forandringer, og omfatter både de personlige, ledelsesmæssige og de faglige og styringsmæssige kompetencer.

Uddannelsen omfatter både den nye og kommende projektleder, den erfarne projektleder, projektdeltagere, projektchefer og de øverste ansvarlige for projektledelse i organisationen.

Effektiv projektledelse kræver forberedelse

Oven i den viden og de redskaber du får på kursus projektledelse af forandring, møder du også projektansvarlige fra både private og offentlige virksomheder.

Du får en praktisk indfaldsvinkel i dit arbejde som projektleder, fordi du er sammen med mennesker som alle arbejder med gennemførsel af forandring.

Med udgangspunkt i din virksomheds behov for gennemførsel af forandring tilrettelægges projektlederuddannelsen, i tæt kobling til din hverdag.

Kursus – Projektledelse forandring

– ny, erfaren eller projektchef?

Som forandringsagent

Uddannelsen omfatter både den nye og kommende projektleder, den erfarne projektleder, projektdeltagere, projektchefer og de øverste ansvarlige for projektledelse i organisationen.

Certificerings Workshop

Certificeringen er tilegnet mellemledere, eksterne konsulenter, ledere af forandringsteamet som gennemfører større eller mindre forandringsprojekter.

Forandringsagent – certificering niveau 1

Denne erfaringsbaserede certificering workshop udvikler og praktiserer Ledelse af Forandring®, dens modeller, værktøjer og skemaer, og deltagerne får relevant tilbagemelding fra eksperter og om den konkrete fremdrift i deltagernes egne forandringsprojekter.

Master – certificering niveau 2

Master i Ledelse af Forandring® er en certificerings workshop niveau 2 – som praktiserer og fokuserer på Ledelse af Forandringer og designet til at give en dybere forståelse af forandringsprocessen.

Net2change Master – certificering niveau 3

For de medarbejdere som gennem deres arbejde coacher og supporterer i Ledelse af Forandring®, dens modeller, værktøjer i egen virksomhed eller som ekstern konsulent.

Book et møde

– hvilket projektleder uddannelse passer bedst til dig og din virksomhed?

  • Du får overblik over hvad du har brug for?
  • En samtale i ro og mag, hvor vi har tid til at se på dine udfordringer
  • Vores vurdering af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og om vi er de bedste til at hjælpe dig

Eller ring på telefon 22 700 896