DIT NETVÆRK – elektronisk platform til viden om forandring

forandringsnetværkGennem det sidste år har vi arbejdet systematisk på en idé om at skabe den ultimative platform indenfor forandringsledelse.

Vi har prøvet at skabe en elektronisk platform DIT NETVÆRK – til viden om forandring som kan danne baggrund for bedre forandringer i danske virksomheder.

Vi er ikke færdige endnu med forandringsnetværket DIT NETVÆRK, men vil indenfor det næste halve år introducere fire nye medlemskaber.

Se den lille introduktionsvideo til DIT NETVÆRK – til viden om forandring!

Det første medlemskab vi introducere er BASIS medlemskab som henvender sig til personer som kun ønsker at modtage nyhedsbrevet eChange med artikler og inspirerende case-stories om forandringsledelse én gang om måneden.

Efterfølgende vil vi introducere PROFIL medlemskab – som er din vej ind i det unikke digitale forandringsnetværk DIT NETVÆRK – til viden om forandring og et netværk af forandringsledere, projektledere, forandringsagenter og teams som alle arbejder med gennemførsel af forandringer.

Begge medlemskaber BASIS og PROFIL er GRATIS.

Hvordan registrere jeg mig på den nye platform?

Du skal være registreret bruger på den nye platform!

Du registrerer dig som bruger på den nye platform HER . Som bruger af nyhedsbrevet eChange indtaster du blot din e-mail adresse og et password og dit abonnement er klart.

Du kan også registrere dig som ”Hvis du ikke er medlem” med en ny e-mail adresse.