Tak for din tilmeldingkompetencer forandring

Forandringsmodellen – Ledelse af Forandring® sikrer, at du og din virksomhed selv kan gennemføre forandringer med succes.

Gennem fem læringselementer og adgang til personlig mentor – overføres viden og kompetencer om forandring til dig og din organisation:

  1. Uddannelse
  2. Rådgivning
  3. Netværk
  4. Værktøjer
  5. Videnbank

Du kan læse mere på menuen ovenfor.

 

HVORDAN skræddersyede individuelle forandringer

Præsentation Ledelse af Forandring®

Ledelse af Forandring® – er en systematisk forandringsmetode som forankre viden om forandring i din organisation. Ledelse af Forandring® deler viden og praktiske erfaringer om forandringer, og som lærer og rådgiver hvordan din virksomheds forandring håndteres med succes.

Læringslelementer

Gennem fire læringselementer 1. RÅDgivning, 2. NETværk 3. PLANlægning, og  4. LÆRing, overføres viden og kompetencer om forandring til dig og din organisation.

 

kompetencer forandring

PLAN individuel komplet forandringsplan

DIT NETVÆRK – forandringsnetværk til viden om forandring, er et af de fire læringselementer i Ledelse af Forandring.

DIT NETVÆRK – sætter forandringen i system, hjælper med forståelse, viden om, og tilfører dig og din virksomhed forandringskompetencer, om det problem som du arbejder med lige nu.

DIT NETVÆRK – til viden om forandring, opsamler og præsenterer konkrete værktøjer og praktiske hjælpemidler, og viser hvilke forberedelser du som leder, forandringsagent eller projektleder med fordel kan gennemføre, inden en forandring igangsættes.

Kort præsentation af Forandringsmetode til viden om forandring