fbpx

VÆRKTØJER – FORANDRINGSPARATHED

Forandringsmetoden Ledelse af Forandring® - analyseværktøjerne og hvordan bruges værktøjerne...
Bliv medlem nuBook et mentormøde

Analyseværktøjer – Ledelse af Forandring®

– Vi tilbyder analyseværktøjer, og hjælper med hvordan du bruger værktøjerne…

Planlægning og analyseværktøjer

Ledelse af Forandring® indeholder 4 Værktøjskasser – for hver af de 18 nøgleområder:

 • Værktøjskasse 1 bruges af projektteamet – som et første overblik om forandringsprojektet kan gennemføres med succes.
 • Værktøjskasse 2 bruges af medarbejderne i organisationen – som en status på – om også organisationen kan gennemføre forandringen med succes.
 • Værktøjskasse 3 er konsulentcasen Connection Online – hvor du lærer – ser – og praktisere hvordan værktøjerne bruges
 • Værktøjskasse 4 er en dybdegående analyse – over organisationens løftestænger og barrierer. Hvor forandringsparat er organisationen – hvordan bruger du løftestængerne – og hvordan håndterer du barriererne.

Værktøjerne kan bruges sammen med de fleste andre forandringsmetoder.

Analyseværktøjer – Forandringsparathed

Inden du igangsætter en forandring er det nødvendig at analyserer hvilke barrierer og løftestænger der findes i organisationen.

Overblikket sikre at man i tide kan forberede hvilke handlinger, som skal håndtere barriererne, og hvilke løftestænger som kan udnyttes til at sikre forandringens gennemførsel.

Der skal foretages en identifikation af virksomheden og projektets svage og stærke sider, de kritiske succesfaktorer og barrierer mod forandringen, omfanget, typen og graden af modstand mod forandringen i organisationen – således at forandringen kan gennemføres med så optimale ressourcer og kompetencer som muligt.

Forandringsparathed

Organisationens evne til at gennemføre en forandring

Den praktiske forandringsmetode Ledelse af Forandring® har fokus på 3 væsentlige kompetenceområder som sikrer succesfulde forandringer.

De 3 kompetenceområder 

 1. Forandringsledelse er lederens evne til at håndtere forandringer – som du finder under UDDANNELSE, hvor vi træner kompetencen forandringsledelse.
 2. Forandringskompetence som er organisationens evne til at håndtere forandringer igen og igen – som du finder her under RÅDGIVNING, hvor du er sammen med hele dit projektteam, etablere forandringskompetencen i din organisation.
 3. Forandringsparathed afdækker organisationens evne til at gennemføre en forandring succesfuld – som du finder under VÆRKTØJER, hvor du sammen med en erfaren konsulent, kan vælge, analyse af organisationens forandringsparathed.

Forandringsparathed – som kompetence

Forandringsparathed afdækker organisationens evne til at gennemføre en forandring succesfuld

Analyse af organisationens forandringsparathed

I analysearbejder har du mulighed for at vælge:

 • Erfaren konsulent
 • Gør-det-selv analyseværktøjer
 • Mix af gør-det-selv og konsulent

Ledelse af Forandring® tilbyder en række forskellige praktiske analysemuligheder.

Analyseværktøjer Forandringsparathed

Du har følgende analysemuligheder:

Analyse forandringsparathed

Pris gør-det-selv analyseværktøj: kr. 7.950,
TILBUD: kr. 2.950,-

Analyse forandringsparathed viser hvilke barrierer som I står over for, og hvilke løftestænger, der er til stede i organisationen.

Analysen sikrer at du i tide kan forberede hvilke handlinger, som skal håndtere barriererne, og hvilke styrker organisationen har, som kan udnyttes som løftestænger til at sikre forandringens gennemførsel.

Analysen beskæftiger sig med 13 fokusområder og sætter dig i stand til på egen hånd, at analyseres din virksomheds forandringsparatheden, og afdækker din organisations evne til at gennemføre forandringen succesfuld.

Konsulentanalyse – Forandringsparathed

Pris: Konsulentanalyse – kr. 15.000,
TILBUD: kr. 2.950,-

Konsulentanalyse forandringsparathed – Analysen sikrer, at du kender din virksomheds stærke og svage sider, når det gælder gennemførsel af forandring, og sikrer en vedvarende konkurrenceevne.

Konsulentanalysen viser hvilke barrierer og løftestænger indenfor 13 fokusområder, som organisationen indeholder.

Konsulentanalysen afklarer baggrund for analysen, og hvilke personer, der skal indgå i undersøgelsen, fremsendelse af spørgeskemaundersøgelsen, analyse og vurderinger af barrierer og løftestænger for et forandringsprojekt, præsentation og gennemgang af analysen, samt anbefalinger.

Analyseprocessen er planlagt online.

Forandringsdimensionen

Pris: Konsulentanalyse – kr. 25.000,-

Barrierer mod effektive forandringsprojekter, samt de specielle udfordringer med at få gjort forandringen vedkommende for organisationens medarbejdere, og bearbejde den naturlige modstand mod forandring, er en balance mellem på den ene side ledelses kompetencer og på den anden side de følelsesmæssige, personlige omkostninger for medarbejderen og de økonomiske omkostninger for virksomheden.

Overordnet analyserer vi balancen mellem på den ene side organisationens evne til at gennemføre den nødvendige forandring, og på den anden side de følelsesmæssige, personlige omkostninger for den enkelte medarbejder og de økonomiske omkostninger for hele virksomheden.

Bliv en del af 10.000+ medlemmer

Få GRATIS adgang til viden om forandringsledelse

Book et møde

– hvilken analyse passer bedst til dig og din virksomhed?
 • Du får overblik over hvad du har brug for?
 • En samtale i ro og mag, hvor vi har tid til at se på dine udfordringer
 • Vores vurdering af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og om vi er de bedste til at hjælpe dig

BOOK ET MØDE
Eller ring på telefon 22 700 888

GRATIS MEDLEMSKAB

Få adgang til nyhedsbrev, og mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger, webinar og praktiske forandringsværktøjer.

TAK - for din tilmelding

Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT