fbpx

SKRÆDDERSYET UDDANNELSESFORLØB

Etablering af individuel uddannelse i organisationen…
Bliv medlem nuBook et mentormøde

Skræddersyet uddannelsesforløb

– Vi hjælper med organisering af forandringskompetencen i organisationen…

Etabler forandring som kompetence i organisationen

De virksomheder som gennemfører succesfulde forandringer, er virksomheder, som benytter en systematisk tilgang til forandringsledelse, træner forandring hver dag, og har valgt at have forandringsledelse som kompetence – in house.

Ledelse af Forandring® etablerer forandring som kompetence i organisationen, og giver dig mulighed for at uddanne dig i dit tempo, og den rækkefølge, der passer dig og din virksomhed.

Etablering af “forandringskompetence” i organisationen

Den praktiske forandringsmetode Ledelse af Forandring® har fokus på 3 væsentlige kompetenceområder som sikrer succesfulde forandringer.

De 3 kompetenceområder

  1. Forandringsledelse er lederens evne til at håndtere forandringer – som du finder under UDDANNELSE, hvor vi træner kompetencen forandringsledelse.
  2. Forandringskompetence som er organisationens evne til at håndtere forandringer igen og igen – som du finder under RÅDGIVNING, hvor du sammen med hele dit projektteam, etablerer forandringskompetencen i din organisation.
  3. Forandringsparathed afdækker organisationens evne til at gennemføre en forandring succesfuld – som du finder under VÆRKTØJER, hvor du alene eller sammen med en erfaren konsulent, vælger, analyse af organisationens forandringsparathed.

Team uddannelse

Gennem hele det praktiske læringsforløb guides og supporteres et team i organisationen – af deres personlige mentor – i alle forandringsprojektets faser.

Uddannelsen af teamet starter med et grundkursus – Workshoppen Ændringstrategi, som kan udbygges med forskellige kompetencegivende uddannelser.

Læs mere om uddannelsen og opbygning, eller book et møde, hvilken uddannelse som passer bedst til dig, og din virksomhed.

Skræddersyet uddannelse

Vores skræddersyede uddannelser tager udgangspunkt i jeres organisations helt specifikke behov for kompetenceløft – på ledelses- og bestyrelsesniveau såvel som for mellemledere og specialister.

Ved at skræddersyet uddannelsesforløb fokuseres der på jeres virksomhed og jeres specifikke udfordringer, behov, kompetencer og branche.

Skræddersyede uddannelser kan hjælpe jer, når kompetence- og ledelsesudvikling skal understøtte jeres virksomhedsstrategi.

Et skræddersyet uddannelsesforløb kan også bruges når en større gruppe ledere eller medarbejdere fra samme organisation har behov for et fælles kompetenceløft, et fælles ’sprog’ og metoder, at arbejde på en virksomhedsspecifik strategisk opgave.

Book et møde

– hvilken skræddersyet uddannelse passer bedst til dig og din virksomhed?
  • Du får overblik over hvad du har brug for?
  • En samtale i ro og mag, hvor vi har tid til at se på dine udfordringer
  • Vores vurdering af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og om vi er de bedste til at hjælpe dig
BOOK ET MØDE
Eller ring på telefon 22 700 888

GRATIS MEDLEMSKAB

Få adgang til nyhedsbrev, og mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger, webinar og praktiske forandringsværktøjer.

TAK - for din tilmelding

Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT