fbpx

CERTIFICERING

Certificering til udvikling forandringslederens færdigheder...
Forandringsparat - Start herHvordan Forandring

Certificerings Workshop – 3 niveauer

Certificerings Workshop for professionelle og praktikerne

Tre avancerede workshops for professionelle udøvere af Ledelse af Forandring.

kursus projektledelse

Forandringsagent – certificering niveau 1

Denne erfaringsbaserede certificering workshop udvikler og praktiserer Ledelse af Forandring, dens modeller, værktøjer og skemaer, og deltagerne får relevant tilbagemelding fra eksperter og om den konkrete fremdrift i deltagernes egne forandringsprojekter.

 kursus projektledelseMaster – certificering niveau 2

Master i Ledelse af Forandring er en certificerings workshop niveau 2 – som praktiserer og fokuserer på Ledelse af Forandringer og designet til at give en dybere forståelse af forandringsprocessen.

 kursus projektledelseNet2change Master – certificering niveau 3

For de medarbejdere som gennem deres arbejde coacher og supporterer i Ledelse af Forandring, dens modeller, værktøjer i egen virksomhed eller som ekstern konsulent.

Deltager – Certificerings Workshop

Certificeringsmodulerne er designet til udvikling forandringslederens færdigheder og til håndteringen af Ledelse af Forandring, dens metoder, værktøjer og strategier. Certificeringen er tilegnet mellemledere, eksterne konsulenter, ledere af forandringsteamet som gennemfører større eller mindre forandringsprojekter.

Certificerings programmerne tilbydes personer som ønsker at facilitere eller undervise i Ledelse af Forandring, eller som ønsker at være net2change konsulent.

forandringskompetence

GRATIS MEDLEMSKAB

Få adgang til nyhedsbrev, og mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger, webinar og praktiske forandringsværktøjer.

TAK - for din tilmelding

Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT