CERTIFICERING

Certificering til udvikling forandringslederens færdigheder...
Bliv medlem nuBook et mentormøde

Certificerings Workshop – 3 niveauer

Certificerings Workshop for professionelle og praktikerne

Tre avancerede workshops for professionelle udøvere af Ledelse af Forandring®.

kursus projektledelse

Forandringsagent – certificering niveau 1

Denne erfaringsbaserede certificering workshop udvikler og praktiserer Ledelse af Forandring, dens modeller, værktøjer og skemaer, og deltagerne får relevant tilbagemelding fra eksperter og om den konkrete fremdrift i deltagernes egne forandringsprojekter.

 kursus projektledelseMaster – certificering niveau 2

Master i Ledelse af Forandring® er en certificerings workshop niveau 2 – som praktiserer og fokuserer på Ledelse af Forandringer og designet til at give en dybere forståelse af forandringsprocessen.

 kursus projektledelseNet2change Master – certificering niveau 3

For de medarbejdere som gennem deres arbejde coacher og supporterer i Ledelse af Forandring®, dens modeller, værktøjer i egen virksomhed eller som ekstern konsulent.

Deltager – Certificerings Workshop

Certificeringsmodulerne er designet til udvikling forandringslederens færdigheder og til håndteringen af Ledelse af Forandring®, dens metoder, værktøjer og strategier. Certificeringen er tilegnet mellemledere, eksterne konsulenter, ledere af forandringsteamet som gennemfører større eller mindre forandringsprojekter.

Certificerings programmerne tilbydes personer som ønsker at facilitere eller undervise i Ledelse af Forandring®, eller som ønsker at være net2change konsulent.

Forandringskompetence