fbpx

Vælg side

Medarbejder og team træning

Vi klæder medarbejderne og team på til at håndtere forandringen...
Forandringsparat - Start herLedelse af Forandring

Kursus medarbejder og team

Når forandring er forskellig

Kursus medarbejderIndfaldsvinklen til forandring er forskellig, og dermed skal kursus og læringsforløbet også være forskellig.

Som udgangspunkt er forandringsprocessen – den enkelte forandring, virksomhedens forandring, behovet for læring, viden og erfaring om gennemførsel af forandring – forskellig.

Ledelse af Forandring har forskellige indfaldsvinkler, kurser og læringsforløb for gennemførelse af individuelle forandringer.

Medarbejdernes individuel læring

Kursus medarbejder er medarbejdernes individuelle læreproces – hvor vi klæder medarbejderne på til at håndtere forandringen.

For en optimal individuel læringsproces bruger vi Blended Learning som består af e-Learning og løbende kontakt til din personlige mentor. Blended Learning er et personligt workshop forløb med en række forskellige varierende læringsmoduler og elektroniske face-to-face møder med din personlige mentor, der tilsammen udgør et læringsforløb med målbar effekt.

Forandringsteam

Kursus medarbejderForandringsteam – få mere viden og forståelse om forandringsprocessen.

Vi uddanner medarbejderne som arbejder med gennemførslen af forandringen – til bedst at kunne gennemføre forandringen, og hvordan forandringsmodellerne og værktøjerne bruges på virksomheds forandring. Hvad enten det er en større eller en mindre forandring.

Du ønsker – som medlem af et forandringsteam – mere viden og forståelse af forandringsprocessen og hvordan forandring kan gennemføres, og en bedre forståelse af hvad som ligger bag forandring, hvordan forandring planlægges og hvordan forandring håndteres.

Kursus medarbejder

som-forandringsteamSom Forandringsteam

Du ønsker – som medlem af et forandringsteam – mere viden og forståelse af forandringsprocessen og hvordan forandring kan gennemføres.

Share This
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT