Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT

Topmenu

Kursus medarbejder

Kursus medarbejder og team – når forandring er forskellig

Kursus medarbejderIndfaldsvinklen til forandring er forskellig, og dermed skal kursus og læringsforløbet også være forskellig.

Som udgangspunkt er forandringsprocessen – den enkelte forandring, virksomhedens forandring, behovet for læring, viden og erfaring om gennemførsel af forandring – forskellig.

Ledelse af Forandring har forskellige indfaldsvinkler, kurser og læringsforløb for gennemførelse af individuelle forandringer.

Medarbejdernes individuel læring

Kursus medarbejder er medarbejdernes individuelle læreproces – hvor vi klæder medarbejderne på til at håndtere forandringen.

For en optimal individuel læringsproces bruger vi Blended Learning som består af e-Learning og løbende kontakt til din personlige mentor. Blended Learning er et personligt workshop forløb med en række forskellige varierende læringsmoduler og elektroniske face-to-face møder med din personlige mentor, der tilsammen udgør et læringsforløb med målbar effekt.

Forandringsteam

Kursus medarbejderForandringsteam – få mere viden og forståelse om forandringsprocessen.

Vi uddanner medarbejderne som arbejder med gennemførslen af forandringen – til bedst at kunne gennemføre forandringen, og hvordan forandringsmodellerne og værktøjerne bruges på virksomheds forandring. Hvad enten det er en større eller en mindre forandring.

Du ønsker – som medlem af et forandringsteam – mere viden og forståelse af forandringsprocessen og hvordan forandring kan gennemføres, og en bedre forståelse af hvad som ligger bag forandring, hvordan forandring planlægges og hvordan forandring håndteres.

Læs: Forandringsmetode – Hvordan gør vi

Kursus medarbejder

som-forandringsteamSom Forandringsteam

Du ønsker – som medlem af et forandringsteam – mere viden og forståelse af forandringsprocessen og hvordan forandring kan gennemføres.

MERE INFORMATION:  Som Forandringsteam