fbpx

SOM FORANDRINGSTEAM

Viden og forståelse af forandringsprocessen og hvordan forandring kan gennemføres....
Bliv medlem nuBook et mentormøde

Som Forandringsteam

Forandringsteam – mere viden og forståelse af forandringsprocessen

Du ønsker – som medlem af et forandringsteam – mere viden og forståelse af forandringsprocessen og hvordan forandring kan gennemføres.

Vi har sammensat et kursus og udviklingsforløb som består af 2 moduler som sikre virksomhedens forandringsteam en praktisk viden og forståelse om Ledelse af Forandring, dens modeller, værktøjer og forandringsprocessen på individuel-, gruppe-, og organisationsniveau.

Workshopforløbet supplerer dine forandringsteam kompetencer

Forandringsteam

Modul 1: e-Learning kursus

Workshoppen er opbygget i moduler som gennemgår de 5 processer som Ledelse af Forandring® arbejder med. Hver enkelte procesmodul skal gennemføres før næste procesmodul kan startes, men det er muligt at gå tilbage til tidligere læringsmoduler for opdatering og ajourføring af viden.

Efter hver modul aflægges en prøve hvor mindst 80% af spørgsmålene skal bestås førend næste modul kan påbegyndes.

Modul 2: Forandrings workshop

Workshoppen udvikler et effektivt forandrings- og projektteam, identificerer unikke organisations- og modstandsbarrierer og hjælper projektteamet med at planlægge  handleplaner som sikre en succesfuld implementering af forandringen.


Deltager

Deltagere: Du arbejder i et forandringsteam, som står overfor en gennemførsel af forandring og du ønsker en bedre forståelse af hvad som ligger bag forandring, hvordan forandring planlægges og hvordan forandring håndteres.

Forudsætninger: Det forudsættes at du har kendskab til forandringer og fået erfaring som deltager af en eller flere forandringer.

Forberedelse: Forandringsteamet medbringer det planlagte forandringsprojekt, projekt relaterede materialer, historie om gennemførte forandringer, effekten af gennemførte forandringer, projektplaner (gennemførte som ikke gennemførte) og data om modstand mod forandring og data genereret via Forandringsmodellens Informations Matrix som benyttes under workshoppen.


Prisen indeholder

  • Workshopmateriale: Deltagerne vil modtage “net2change – Ledelse af Forandring®” + nødvendige arbejdsskemaer.

ER PÅ VEJ


GRATIS MEDLEMSKAB

Få adgang til nyhedsbrev, og mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger, webinar og praktiske forandringsværktøjer.

TAK - for din tilmelding

Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT