fbpx

RÅDGIVNING - FORANDRING MANAGEMENT KONSULENT

Forandringskompetencen i organisationen - etablering af en forandringsmetode - som sikre en vedvarende konkurrenceevne...
Bliv medlem nuBook et mentormøde

Rådgivning forandring

– Vi hjælper med etablering og organisering af forandringskompetencen i organisationen…

Etablerer forandring som kompetence i organisationen

De virksomheder som gennemfører succesfulde forandringer, er virksomheder, som benytter en systematisk tilgang til forandringsledelse, træner forandring hver dag, og har valgt at have forandringsledelse som kompetence – in house.

Ledelse af Forandring® etablerer forandring som kompetence i organisationen, og giver dig mulighed for at uddanne dig i dit tempo, og den rækkefølge, der passer dig og din virksomhed.

Etablering af forandringskompetencen i organisationen

Den praktiske forandringsmetode Ledelse af Forandring® har fokus på 3 væsentlige kompetenceområder som sikrer succesfulde forandringer.

De 3 kompetenceområder

  1. Forandringsledelse er lederens evne til at håndtere forandringer – som du finder under UDDANNELSE, hvor vi træner kompetencen forandringsledelse.
  2. Forandringskompetence som er organisationens evne til at håndtere forandringer igen og igen – som du finder her under RÅDGIVNING, hvor du er sammen med hele dit projektteam, etablerer forandringskompetencen i din organisation.
  3. Forandringsparathed afdækker organisationens evne til at gennemføre en forandring succesfuld – som du finder under VÆRKTØJER, hvor du sammen med en erfaren konsulent, kan vælge, analyse af organisationens forandringsparathed.

Skræddersyet uddannelse

Gennem hele det praktiske lærings- og uddannelsesforløb guides og supporteres dit team i organisationen – af en erfaren personlige mentor – gennem alle forandringsprojektets faser.

Uddannelsen af teamet starter med et virksomhedsgrundkursus – Workshoppen Ændringstrategi, som kan udbygges med forskellige kompetencegivende uddannelser. 

Læs mere om uddannelsen og opbygningen, eller book et møde, hvilken uddannelse som passer bedst til dig, og din virksomhed.

Forandringskompetencen – etableringsmuligheder

Forandringskompetence er organisationens evne til at håndtere forandringer igen og igen.

Du har forskellige muligheder for etablering af forandringskompetencen i organisationen.

Workshoppen – Ændringsstrategi

Workshoppen Ændringsstrategi er et 24 ugers forløb, hvor et team i organisationen trin-for-trin lærer at forstå og håndtere forandringsprocessen.

Pris: kr. 25.000,-  / kr. 4.200,- i 6 måneder.

Din virksomheds workshopforløb har normalt mellem 4 til 10 deltager. Workshoppen er online.

Den første deltager betaler fuld pris, de efterfølgende deltagere fra din virksomhed får 25 procent rabat på basisprisen.

Klippekort konsulentanalyse

Etablering af forandringskompetencen i organisationen

Analyse og møder – kr. 15.000,- TILBUD: kr. 7.950,-

Dette klippekort hjælper med etableringen af forandringskompetencen, som en væsentlig kompetence, i organisationen.

Ønsker du, at etablere forandringskompetencen in house – i din virksomhed. Du får hjælp til etablering af virksomhedens vedvarende konkurrenceevne. Vi hjælper med den praktiske etablering af et forandringsteam og hvordan kompetencen udvikles, en forståelse af roller og ansvar, og hvem gør hvad når forandring skal gennemføres.

Analyseprocessen er planlagt online. Møder på virksomhedsadressen, faktureres separat.

Book et møde

– hvordan du bedst etablere forandringskompetence i din virksomhed?
  • Du får overblik over hvad du har brug for?
  • En samtale i ro og mag, hvor vi har tid til at se på dine udfordringer
  • Vores vurdering af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og om vi er de bedste til at hjælpe dig

BOOK ET MØDE

Eller ring på telefon 22 700 888

GRATIS MEDLEMSKAB

Få adgang til nyhedsbrev, og mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger, webinar og praktiske forandringsværktøjer.

TAK - for din tilmelding

Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT