fbpx

VORES HISTORIE

Udvikling af viden om forandring…
Bliv medlem nuBook et mentormøde

Vores historie til viden om forandring

2006 – net2change blev etableret

Vores historie til viden om forandringI 2006 blev net2change etableret og vores idegrundlag tog udgangspunkt i mere en 20 års praktisk erfaring i gennemførelse af forandringer i private og offentlige virksomheder.

Vores viden om, hvad der ligger bag forandring, implementering af forandring, og forankring af viden om forandring i vores kunders organisation, tager udgangspunkt i det bedste fra fire verdener:

 • Egne og andres praktiske erfaringer i gennemførsel af forandring,
 • empiriske undersøgelser om succesfulde gennemførte forandringer,
 • teoretisk baseret guider, modeller, værktøjer og teknikker til forandring i organisationer, og endelig
 • viden om hvordan forandringsviden forankres i kundeorganisationen.

I 2006 – Forandringsmodellen – Ledelse af Forandring®

lederuddannelse,Vores viden, om håndtering af forandring dannede udgangspunkt for udviklingen af Forandringsmodellen – Ledelse af Forandring® en individuel og effektiv forandringsmodel som iscenesætter gennemførelsen af forandringer, og som forankrede ny viden og forandringskompetence i virksomheden.

Forankringen af viden om forandring skete dengang primært via 2-5 dages workshops.


I 2007 – Etablering af blog

I forbindelse med vores hjemmeside etablerede vi vores blog om forandringsledelse og forandringsmodellen Ledelse af Forandring.


I 2007 – Etablering af nyhedsbrevet eChange

I 2007 etablerede vi nyhedsbrevet eChange med inspirerende:

 • Forandringsartikler,
 • Forandringscase,
 • Forandringsvideo,
 • Forandringsværktøjer,
 • Bøger om forandring.

Nyhedsbrevet om forandring, forandringsledelse, Change Management og Ledelse af Forandring er helt GRATIS og uden forpligtelse.


I 2009 – Etablerede vi DIT NETVÆRK – til viden om forandring

For at sikre en optimal forankring af viden i vores kunders organisation etablerede vi i 2009 et helt nyt forandringsnetværk DIT NETVÆRK.

Vores historie til viden om forandringDIT NETVÆRK – til viden om forandring samles omkring videndeling og læring om ledelse og implementering af forandringen, og tilbyder 4 medlemskaber: BASIS, PROFIL – som er GRATIS og VIDEN og ERFA-grupper – som har kontingent.

DIT NETVÆRK – til viden om forandring og forandringsledelse, giver muligheder for videndeling, forandringsledelse og læring via internettet, Webinarer, ERFA-gruppe møder, seminarer, virksomhedsbesøg.

Du har adgang til erfaringsudveksling med andre i et netværk af forandringsledere, projektledere, forandringsagenter, konsulenter og teams som alle arbejder med gennemførsel af forandringer. DIT NETVÆRK hjælper med forståelse og viden om lige netop det problem du arbejder med lige nu.


2010 – Elektroniske kommunikationsplatform

Vores historie til viden om forandringDer er ingen grund til at begrænse den elektroniske platform til Danmark, når hele verden kan få glæde af det.

Net2change vil derfor ikke kun være i Danmark, men også i Skandinavien, England, Tyskland, Frankrig, Spanien, USA og mange flere land. Ikke fra dag ét, men den langsigtede plan er at tilpasse DIT NETVÆRK til en lang række lande. Læs net2change og helt nye muligheder…

net2change tager udgangspunkt i tilrettelæggelse af din virksomheds konkrete forandringsforløb, og at det er din organisationen som selv skal udføre forandringen, fra udarbejdelse af strategien til implementering.

net2change tilbyder RÅDgivning, LÆRing NETværk og PLANlægning gennem hele forandringsprocessen.


I 2010 – Blended Learning – Individuel læringforløb og din personlige mentor

Vores historie til viden om forandringFor en optimal individuel læringsproces bruger vi Blended Learning. Blended Learning betår af tre læringsfaser:

 • e-Learning,
 • konsulent-case, og
 • din virksomheds konkrete forandringsprojekt.

Igennem læringsforløbet har du virtuelt tilknyttet et netværk og en personlig mentor. I netværket kan du diskutere konkrete lærings- og konsulent-case medens mentoren kan guide dig igennem din virksomheds forandringsprojekt.

din-vinkel De enkelte læringsmoduler har et personligt individuelt læringsforløb afhængig af hvilken indfaldsvinkel, viden og erfaring du har om forandring.

De individuelle læringsmoduler sammensættes og tilpasse dit personlige læringsforløb, og udgør tilsammen et læringsforløb med målbar effekt.

På de enkelte Blended Learning forløb – enkeltestående eller sammensatte læringsforløb – arbejder du konkret med din virksomheds forandring. Hvert læringsmodul består af tre læringsfaser.

 • Først den enkelte konkrete læring hvor du i den efterfølgende læringsfase ser hvordan læringen bruges i en konkret konsulent case.
 • I den sidste læringsfase bruger og udarbejder du det lærte på din egen virksomheds forandringsprojekt.
 • Gennem hele læringsforløbet får du vejledning og tilbagemelding fra din personlige mentor som er knyttet til dit projekt.

Blended Learning – Individuel læring når du har tid!

lederuddannelse,Blended Learning er en kombination af e-Learning, face-to-face møder, personlige video konferencer, og en personlig mentor som er tilknyttet til dig og dit projekt og som gennem hele læringsforløbet guider og rådgiver dit forandringsprojekt og læringsforløb.

Læringsforløbet understøttes af virtuelle mentor seancer, et elektronisk forandringsnetværk med diskussionsfora, Webinar, chat-rooms og en omfattende VIDENBANK med specifikke artikler, video, case, Webinar præsentationer, værktøjer og bøger om den konkrete forandring som du arbejder med.


I 2013 – netchange får ansigtsløft og skifter til ny webplatform

net2change-web-platformnet2change skifter hjemmesideplatform. Den nye platform sikre en bedre og mere fleksibilitet videreudbygning af din uddannelse, dit netværk og eShop.

Den nye hjemmesideplatform er i første fase – en konvertering af den gamle platform. De efterfølgende faser vil udbygge

 • Din uddannelse
 • Dit netværk
 • eShop

Den nye platform har også skruer op for hastigheden, forbedrer navigationen, søgefunktionerne, og optimering af hjemmesiderne til søgemaskinerne, så der genereres mere trafik.

Analyseværktøjer

ANALYSEVÆRKTØJER