fbpx

VIDEN-medlemskab

Hvis du ønsker hurtig adgang til konkret viden om forandring...
Forandringsparat - Start herHvordan Forandring

VIDEN-medlemskab

UDDANNELSE FORANDRINGSLEDELSE

VIDENSBANKVIDEN-medlemskab. Du gennemgår en Åben eller Projektleder uddannelse, og får samtidig adgang til DIT NETVÆRK med mere konkret viden om forandring. Du har også adgang til en kompetent erfaren konsulent – Din Personlige Mentor – med personligt svar og løsninger.

Inklusiv BASIS-medlemskab & PROFIL-medlemskab.

DIT NETVÆRK – inklusiv grundlæggende medlemsfunktioner

Som VIDEN-medlem har du alle de grundlæggende medlemsfunktioner som et BASIS-medlemskab og PROFIL-medlemskab indeholder.

DIT NETVÆRK – adgang til hurtig og konkret viden om forandring!

VIDEN-medlemskab giver hurtigt og effektiv adgang til DIT NETVÆRK og Personlig Mentor, med specifik og konkret viden om de forandringsudfordringer som du arbejder med.

DIT NETVÆRK – Unikt forandringsnetværk

VIDEN-medlemskab er din vej ind i det unikke digitale online netværk, med adgang til viden om forandring, forandringsledelse og et netværk af forandringsledere, projektledere, forandringsagenter og teams som arbejder med gennemførsel af forandringer.

DIT NETVÆRK – Styrk dit personlige forandringsnetværk!

Via din personlige side, har du adgang til kalender, nyheder og oversigt over dit netværk, blog, Forum og grupper som du er medlem af.

Forandringsnetværk

Som VIDEN-medlem får du adgang til:

  • Adgang til medlemsprofil og kontaktoplysninger. Overblik over medlemmerne i DIT NETVÆRK. Den udvidede individuelle profil, giver dig overblik over alle medlemmernes kontaktoplysninger med billede, navn, titel, firma, adresse, telefonnummer og e-mail. Der er yderligere mulighed for information om uddannelse, erhvervserfaring og personlige interesser, således at det er nemt at finde relevante sparringspartnere.
  • Spørg forandringsnetværket. Løbende oversigt over forespørgsler og direkte adgang til selv at spørge netværket.
  • Diskussionsgrupper. Løbende oversigt over diskussionsgrupper og de grupper som du er medlem af.
  • FORUM. Brugerskabte arkiv til viden om ledelse og forandring.
  • Webinar. Web-baseret seminarer, workshops, præsentationer om spændende emner om forandring, forandringsledelse, Change Management og Ledelse af Forandring. Du har mulighed for under webinaret at kommunikere og diskutere emnet.
  • Individuelle besked til grupper eller personer. Du har mulighed for individuel at sende e-mail til åbne grupper eller personer som har en åben profil.
  • Aktivitetskalender. Oversigt over kommende og afholdte møder. Både møder i de enkelte grupper, men også Webinarer og øvrige forandringsarrangementer.

Personlig Mentor

I forbindelse med de forandringsopgaver, som du arbejder med i dit uddannelsesforløb: Åbne kurser eller Projektledelse, har du adgang til Din Personlige Mentor.

Din Personlige Mentor rådgiver og vejleder med konkret viden vedrørende de konsulent case som du arbejder med i Åbne kurser og Projektledelse, og din virksomheds forandringsprojekter.

Hvordan gør vi

Værktøjer

KLIPPEKORT – Forandringsledelse

GRATIS MEDLEMSKAB

Få adgang til nyhedsbrev, og mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger, webinar og praktiske forandringsværktøjer.

TAK - for din tilmelding

Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT