VIDEN-medlemskab

Hvis du ønsker hurtig adgang til konkret viden om forandring...
Forandringsparat - Start herHvordan Forandring

VIDEN-medlemskab

VIDENBANK om forandringsledelse

VIDENSBANKVIDEN-medlemskab Hvis du ønsker hurtigt adgang til konkrete viden. Du får adgang den udvidede og dybdegående VIDENSBASE med artikler, case, video, Webinar præsentationer, værktøjer, bøger om forandring, og adgang til kompetent Advisory Board med personlig svar og løsning. Inklusiv BASIS-medlemskab & PROFIL-medlemskab.

VIDENSBANK – inklusiv grundlæggende medlemsfunktioner

Som VIDEN-medlem har du alle de grundlæggende medlemsfunktioner som et BASIS-medlemskab og PROFIL-medlemskab indeholder.

VIDENSBANK – adgang til hurtig og konkret viden om forandring!

Som VIDEN-medlem får du hurtigt og effektivt adgang til konkret, specifik og konkret viden om de forandringsudfordringer som du arbejder med.

VIDEN-medlemskab giver adgang til VIDENSBANK og Advisory Board.

VIDENSBANK

Udvidet artikelarkiv og søgefunktion opdelt i relevante, konkrete forandringsemner. Du får konkret dybdegående viden om netotop det emne som du søger viden om.
Søgefunktionen præsentere relevant information via:
  • Forandringsartikler
  • Forandringscase
  • Forandringsvideo
  • Adgang til Webinar præsentationer.
  • Forandringsværktøjer
  • Bøger om forandringsledelse

VIDENSBANK – Advisory Board

Hvis du har en forandringsopgave og savner konkret viden eller ønsker at høre til andres erfaring eller synspunkter, kan du når som helt – og lige så ofte du ønsker det – sende en kort beskrivelse af udfordringen til vores Advisori Board.

Din forespørgsel vil blive sendt til rette medlem i vores Advisory Board. Nogle svar findes allerede og kan underbygges via VIDENSBANK. Andre svar skal findes i ERFA-grupper og andre faglige netværk, og andre svar igen kræver special erfaring og viden fra rette medlem af vores Advisory Board.

Share This
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT