NETVÆRK

Vi hjælper leder og medarbejdere med at gennemfører succesfulde forandringer...
Forandringsparat - Start herHvordan Forandring

DIT NETVÆRK – til viden om forandring

GRATIS nyhedsbrev & fri adgang til artikelbase

ledelse netværk,BASIS-medlemsskab er GRATIS

Et BASIS-medlemskab henvender sig til personer som kun ønsker at modtage nyhedsbrevet eChange, og have fri adgang til VIDENSBASEN med artikler og inspirerende case-stories om forandringsledelse – helt GRATIS og uden forpligtelse.


GRATIS ledelsesnetværk – DIT NETVÆRK

ledelse netværk,PROFIL-medlemskab er GRATIS

Hvis du ønsker et personligt netværk med online adgang til FORUM, medlemsprofiler, diskussionsgrupper, spørg netværk, Webinar, blog, individuel besked og aktivitetskalender. Inklusiv BASIS-medlemskab.


DIT NETVÆRK – ledelse netværk til viden om forandring og ledelse – et netværk af ledere, projektledere, forandringsagenter, konsulenter og teams som arbejder med gennemførsel af forandringer.

DIT NETVÆRK – hjælper med forståelse og viden om lige netop det problem du arbejder med lige nu, og giver dig muligheder for videndeling, forandringsledelse og læring via internettet, Webinarer, ERFA-gruppe møder, seminarer, virksomhedsbesøg, og erfaringsudveksling.

DIT NETVÆRK giver adgang til hurtig viden og svar på relevante spørgsmål om forandring, ligesom adgang til ekspertpanel og ekspertdatabase om forandring.

DIT NETVÆRK – ledelse netværk – fire medlemsformer til videndeling

ledelse netværk,

Netværk, forandring og forandringsledelse – hvordan?

DIT NETVÆRK – ledelse netværk – til viden om forandring og forandringsledelse, tilbyder fire forskellige muligheder for personligt medlemskab og videndeling.

Du kan tilmelde dig BASIS-medlemskab eller PROFIL-medlemskab som er GRATIS, og senere kan du upgradere dit medlemskab til VIDEN-medlemskab eller ERFA-medlemskab efterhånden som dine ønsker og behov stiger.

DIT NETVÆRK – ledelse – videndeling med ligestillede

Share This
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT