fbpx

FORANDRINGSLEDELSE SOM KOMPETENCE

Prøv gratis...

Medlemskaber

 

Vi har følgende medlemskaber tilgængelig. Du kan tilmelde eller opgradere et medlemskaber ved at aktivere medlemskabet nedenfor. 

ARTIKEL-medlemskab

Nyhedsbrev & fri adgang til artikler

ARTIKEL-medlemskabARTIKEL-medlemskab 

Et ARTIKEL-medlemskab henvender sig til personer som kun ønsker at modtage nyhedsbrevet eChange, og have fri adgang til mere end 450 artikler om forandring – helt GRATIS og uden forpligtelse.

GRATIS tilmelding ARTIKEL-medlemskab

KOMPETENCE-medlemskab

Opbygning af forandringsevne

KOMPETENCE-medlemskabKOMPETENCE-medlemskab

Et KOMPETENCE-medlemskab henvender sig til personer som ønsker at opbygge organisationens forandringskompetence – lederne og medarbejderne – til selv at håndtere forandring.

Et KOMPETENCE-medlemskab organiserer forandringskompetencen i organisationen – og guider opbygningen, viden og forståelse af organisationens forandringsevnen, som er grundlaget for gennemførsel af virksomhedens målsætning med forandring.

Tilmelding KOMPETENCE-medlemskab

– prøv GRATIS i 7 dage…

…derefter kr. 60,- excl. moms pr. måned.

VÆRKTØJ-medlemskab

Adgang til analyseværktøjer

VÆRKTØJ-medlemskabVÆRKTØJ-medlemskab

Et VÆRKTØJ-medlemskab giver adgang til analyseværktøjer, og guide hvordan værktøjerne bruges. Værktøjerne er designet til forandringsmetoden Ledelse af Forandring®.

Værktøjerne kan bruges sammen med de fleste andre forandringsmetoder.

Et VÆRKTØJ-medlemskab afdækker organisationens evne til at gennemføre en forandring succesfuld, analyse hvor forandringsparat organisationen er, analyse af organisationens kultur og modstand, som bruges til planlægning af en kommunikation- læring- og belønningsplan, som er grundlaget for en succesfuld gennemførsel af virksomhedens målsætning med forandring.

Tilmelding VÆRKTØJ-medlemskab

– prøv GRATIS i 7 dage…

…derefter kr. 120,- excl. moms pr. måned.

UDDANNELSE-medlemskab

Uddannelse – viden om forandring

UDDANNELSE-medlemskabUDDANNELSE-medlemskab

UDDANNELSE-medlemskab overfører viden om forandring til dig og din organisation. Du lærer trin-for-trin at forstå forandringsforløbet
.

UDDANNELSE-medlemskab tilfører praktisk læring om forandring – teknikken, værktøjerne og håndværket – bag succesfuld gennemførsel af forandring. Din personlige mentor guider dig gennem hele forandringsforløbet.

Tilmelding UDDANNELSE-medlemskab

– prøv GRATIS i 7 dage…

…derefter kr. 245,- excl. moms pr. måned.