…alle virksomheder

ledelse af medarbejdereVi tror ikke på, at der findes to ens virksomheder, og da alle virksomheder er unikke, findes der kun unikke problemstillinger, og derfor er der også kun behov for unikke forandringsløsninger.

At presse virksomhedernes individuelle og ofte komplekse udfordringer ned i standardiserede og på forhånd definerede løsningsmodeller er i bedste fald nytteløst eller spild af penge og i værste fald direkte skadeligt.

Vi mener ikke virksomheden skal opfinde den “dybe tallerken” den er opfundet. Kunsten er, at spørge, lytte og reflektere og derefter vælge netop den løsning som optimalt gennemfører den enkelte unikke forandring i virksomheden.

Virksomhederne skal ikke være afhængige af et stort konsulent-team, viden skal deles og flyde frit, og metoder skal kombineres med solid erfaring. Dermed bliver det muligt at skabe en helt anderledes og markant højere effekt for virksomheden.

Vi mener derfor, at det er direkte uansvarligt at bruge nemme, hurtige standardløsninger, og vi tilbyder derfor en værkstøjskasse som gør virksomhedens forandrings-team i stand til, at spørge, lytte, analysere og reflektere inden der vælges og gennemfører en 100 procent virksomhedstilpassede forandring.

Vi ved, det forpligter men også, at det uomtvisteligt skaber langt bedre resultater.