Ledelse af Forandring® guider implementering af forandringen

Guid implementering af forandringen!guid implementering,

At kunne navigere under skiftende omstændigheder og plukke frugterne af tidens tendenser er en evne, som både ledere og medarbejdere skal mestre.

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring® – Implementeringsguide

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring® guider implementering af din forandring via en kombination af rådgivning, læring, planlægning og netværk – og din personlig mentor.

Forankring af viden om forandring – i din organisation

Forankring af viden om forandring – i din organisation – sker via Blended Learning.

guid implementering,

Klik for større billede

Blended Learning er en kombination af e-Learning  og personlig mentor som supportere din organisations forandringsprojekter, uddannelse, og praktisk forandringsledelse og refleksioner.

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring® er en organiseret, fleksibel og systematisk anvendelse af viden, værktøjer og ressourcer om forandring.

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring®

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring® består af tre dele:

  • I Orkanen Øje, som er den konkrete individuelle faseopdelte forandringsproces som arbejder med forandringer på individuelt- og organisationsniveau.
  • ForandringsEffekt som er en række metoder og værktøjer for analyse af forandringsdimensionen og vores tilgang til sikring af høj kundeværdi, fastholdelse af forandringen, og etablering af en vedvarende forandringcyklus.

  • Forandringsscenen som er scenen hvor viden om forandring forankres i organisationen. Iscenesættelsen sker gennem rådgivning, læring, netværk og konkret planlægning.