fbpx

Forandringsledelse Workshop - Indhold

Vi hjælper leder og medarbejdere med at gennemfører succesfulde forandringer...
Bliv medlem nuBook et mentormøde

Forandringsledelse Workshop – Indhold

– en væsentlig ledelseskompetence

Ledelse kursus

Kurset Forandringsledelse Workshop fokuserer på Ledelse af Forandring som en væsentlig ledelseskompetence, på forståelse af forandringsprocessen og de værktøjer som bruges, ligesom du vil forstå rolle og ansvar ifm. gennemførelsen af forandring.

Forandringsledelse kursus opbygger du viden omkring forandringsprocessen, og du lærer at bruge nogle af de mange værktøjer som stilles til rådighed, ligesom du bedre vil kunne identificere og kommunikere projektets fordele tidligere end planlagt.

Forandringsledelse Workshop arbejder med

1. Ledelse af Forandring

  • Ledelse af Forandring – effektivitet og værdi.
  • Skabe en fælles forståelse og accept af de planlagte forandringer, hvad er Ledelse af   Forandring og hvordan gennemføres forandring succesfuldt.

2. Planlagte forandringsinitiativer

  • Gennemgang og analyse af forandringer, antallet og de nødvendige ressourcer, det   potentielle overlap mellem målgrupperne og de forventede effekter af de enkelte forandringer.

3. Definering af “Det nye”

  • Opbygning af en sammenhængende vision baseret på “Det nye’s” struktur, processer,  personer og kultur.
  • Udarbejdelse af den enkelte leders historie. Hvilke elementer er nødvendige når der  skal kommunikeres og hvilke kan være personlige. Der arbejdes med Ledelse af Forandring  gennem storytelling.

4. Roller og ansvar

  • Vurdere forandringsledernes færdigheder og kompetencer, og opbygge en forståelse af hvilke roller og ansvar Forandring af Ledelse har.

5. Risiko minimering

  • Undersøgelse af organisations potentielle risici, roller og ansvar, og de tilknyttede konkrete handlinger.

ER PÅ VEJ


kompetence-praktikker