Forandringsmodellen integreres i organisationen

Forandringsmodellen Ledelse af Forandring® – integreres i organisationen, som en styret handlingsorienteret step by step projektplan, som fleksibel tilpasses virksomheden og det enkelte projekt.

Ledelse af Forandring® overfører viden om forandring via fire læringsmetoder: RÅDgivning, LÆRing, NETværk og konkret PLANlægning, som sikre at du gennemfører din forandring – hvad enten du selv ønsker at gennemfører forandringen – eller du ønsker hjælp fra en erfaren konsulent.

RÅDgivning

Fleksibel forandringsmodelEn erfaren konsulent arbejder som en integreret del af virksomhedens forandringsledelse og supporterer forandringsprojektet i alle faser.

Vi har fokus på implementeringen af forandringen, men arbejder også med forandringsstrategien og forsyner ledelsen med taktiske planer som supporterer implementeringen.

Du vælger selv hvor meget konsulent-hjælp du ønsker. Ønsker du en erfaren konsulent til analysearbejdet, eller ønsker du selv at gennemføre analyserne og derfor kun har brug for værktøjerne, eller ønsker du at gennemføre det praktiske og kun få hjælp til analyser og konklusioner?

LÆRing

LÆRing er er forandringsledelsens individuelle læreproces – vi klæder forandringsledelsen på til at håndtere forandringen.

Fleksibel forandringsmodel

Vi uddanner forandringsledelsen – medarbejderne som arbejder med gennemførslen af forandringen – til bedst at kunne gennemføre forandringen, og hvordan forandringsmodellerne og værktøjerne bruges på virksomheds forandring. Hvad enten det er en større eller en mindre forandring.

For en optimal individuel læringsproces bruger vi Blended Learning som består af e-Learning og løbende kontakt til din personlige mentor.

Blended Learning er et personligt workshop forløb med en række forskellige varierende læringsmoduler og elektroniske face-to-face møder med din personlige mentor, der tilsammen udgør et læringsforløb med målbar effekt.

NETværk

Fleksibel forandringsmodelDIT NETVÆRK – til viden om forandring – giver dig adgang til et personligt netværk af forandringsledere, projektledere, forandringsagenter, konsulenter og teams som alle arbejder med gennemførsel af forandringer.

DIT NETVÆRK er et elektronisk forandringsnetværk med bl.a. FORUM, blog og Webinarer, og ERFA-grupper hvis du ønsker case baseret læring og at bearbejde konkrete problemstillinger, og videndeling med de øvrige deltagere i gruppen – i personlig mødeform.

DIT NETVÆRK tilbyder 4 medlemskaber: BASIS og PROFIL som er GRATIS og VIDENBANK og ERFA-grupper – som har kontingent.

PLAN

Fleksibel forandringsmodelForandringsPLAN er medarbejderens – som forandringen vedrører – individuelle læringsproces. Vi klæder medarbejderne på til at håndtere forandringen.

Via Blended Learning og virksomheds workshops uddanner vi medarbejderne, og sikre en vedvarende læring og forankring af “Det nye” i organisationen.

ForandringsPLAN indeholder en step-by-step handlingsorienteret projektplan som guider gennemførslen af forandringen. ForandringsPLAN arbejder med 18 nøgleområder og mere end 100 forandringsværktøjer.

ForandringsPLAN indeholder et designmodul som tilpasser hvordan din virksomheds forandring bedst implementeres og sikre læring og forankring af “Det nye” i organisationen.