Viden og forandring er altid forskellig!

Din tilgang til forandringDen enkelte forandringsleder her en forskellig indfaldsvinkel og viden til hvordan forandring gennemføres.

Ledelse af Forandring sikre at du kan gennemfører forandringen med succes!

Alle forandringer og viden om forandringsprocessen er forskellige og kræver en individuel forandringsplan. Ledelse af Forandring tilpasses din virksomheds forandring!

Individuel forandring og læring – Hvordan?

Som udgangspunkt er forandringsprocessen – den enkelte forandring, virksomhedens forandring, behovet for læring, og viden om gennemførsel af forandring – forskellig.

LÆRing er forandringsledelsens individuelle forandringslæringsproces, og PLAN er medarbejderne individuelle forandringslæringsproces.

DIN FORANDRING er et skræddersyet forandringsforløb for forandringsledelsen, der alt efter din indfaldsvinkel til forandring, sikre en sammenhængende forandringslæringsforløb på alle niveauer i organisationen.

Læringsprocessen – og gennemførsel af forandringen – sammensættes individuel for den enkelte, men gennemføres også som interne firmaworkshops.

Du vælger selv din læring og hvornår du har tid til læring

Du vælger selv, hvordan du og din organisation ønsker at gennemføre forandringen.

Din tilgang til forandring

  • Ønsker du selv at gennemføre forandringen,
  • ønsker du at kombinere din gennemførsel med sikkerhed og rådgivning fra erfarne konsulenter, eller
  • ønsker du blot adgang til de mange forandringsværktøjer som Ledelse af Forandring tilbyder, eller
  • ønsker du at blive certificering som forandringsagent?

Blended Learning – Individuel wokshopsforløb og din personlige mentor

For en optimal individuel læringsproces bruger vi Blended Learning. Blended Learning er et workshop forløb med en række forskellige varierende læringsmoduler, der tilsammen udgør et læringsforløb med målbar effekt. På den enkelte workshop – enkeltestående eller sammensat – arbejder du konkret med din virksomheds forandring.

 

Læs mere