I Orkanens Øje – Den konkrete forandringsplan

I Orkanens Øje er selve forandringsprocessen – den konkrete forandringsplan – med fokus på implementering af de individuelle og forretningsmæssige forandringer, der gør det muligt at forudse og planlægge den proces som forandringen skal gennemgå.I Orkanens Øje - Den konkrete forandringsplan

I Orkanens Øje arbejder med

I Orkanens Øje arbejder med:

  • Hvor vil modstanden opstå og hvornår?
  • Er ledelsens rolle som opgavestiller og igangsætter forberedt og forstået?
  • Er de fornødne ressourcer – økonomiske som organisatoriske, som er nødvendig for gennemførelse og implementering af forandringen – til stede?

Orkanens Øje hjælper med, at forstå og besvare alle disse spørgsmål og hjælper med at udarbejde en plan således at organisationen kan slippe fortidens gamle mønstre og gå ind i fremtiden, minimere modstands-risikoen, styre kaos, og sikre en hurtig, effektiv og sikker implementering af forandringen.

I Orkanens Øje – på individuel-, gruppe- og organisationsniveau

I Orkanens Øje er en 5-trins forandringsproces som tager udgangspunkt i forståelse af forandringen på individuel-, gruppe- og organisationsniveau.i orkanens øjeUanset niveauet i organisationen er medarbejderne, som deltager i forandringen, individuelle personer. Og det er den enkelte person som vælger om forandringen skal være en succes eller fiasko.

Hvis man ikke ser en forandringen fra det individuelle niveau vil vi aldrig kunne gennemføre større organisationsændringer.