Daryl Connor Change

Daryl Conner Change de menneskelige sider af forandring

daryl conner changeDaryl R. Conner – menneskers og virksomheders adfærdsændring i forbindelse med en forandring

Daryl Conner her hele sit liv været fascineret af den adfærd som mennesker og virksomheder har i forbindelse med en forandring, og har dedikeret sin karriere til at hjælpe organisationer med at finde den råstyrke der er nødvendig når større forandringer skal gennemføres.

Daryl R. Conner er grundlægger af konsulentvirksomheden Conner Partners som arbejder med implementering af strategi forandring, og leverer rammerne for risikostyring og en guide forandringsproces.

Han har fungeret som “forandringsekspert” Change Management Expert for private som offentlige virksomheder såsom Abbott Laboratories, PepsiCo, American Express, katolske Healthcare West, JPMorgan Chase, og US Navy.

Center for Ledership Studies underviser, hjælper og vejleder Conner kandidaterne på MAOL Faculty studiet, med de menneskelige og organisationsmæssige sider af forandring, og de hurtige skift i cyklus som et produkt, et menneske eller en organisation har, og hvordan man navigerer og udnytte forandringer til at opnå en konkurrencefordel.

“Jeg har altid været interesseret i at hjælpe mennesker og organisationer i deres forandringsproces, og hjælpe med at håndterer forandringen hvad enten den berører en familie eller et helt land” forklarer han.

Daryl Conner har arbejdet med forskning, rådgivning i organisationsudvikling i mere end 35 års og arbejder på Center for Ledership Studies. Han rådgiver topledere i Fortune 500-virksomheder, statslige organer og nonprofit-institutioner over hele kloden.

Managing at the Speed of ChangeBøger

Daryl Conner er forfattet og har skrevet mere end 250 publicerede værker om forandring, change, strategi og gennemførsel – og er ofte brugt som taler om emnet.

Mennesketyper

Daryl Conner er en væsentlig bidragyder omkring hvad mennesker kan tåle af forandringer.

Conner deler mennesket op i to typer:

  • Frygt-typen, som frygter forandring og som føler sig som ofre
  • Muligheds-typen, der oplever forandringen som en mulighed.Leading at the Edge of Chaos

Forandringskapacitet

Der er naturligvis forskel fra medarbejder til medarbejder, men pointen er, at selv Muligheds-typen har en grænse for, hvor mange forandringer der kan kaperes. Vores evne til at acceptere forandringer på jobbet afhænger således også af, hvad vi eller bliver udsat for i vores liv.

Efterfølgende adgang til video og artikler om Daryl Connor’s forandringskapacitet:

  • Video – Daryl Conner on Roles in Change 
  • Daryl Conner – Hvad er forandringskapaciteten
  • Forandringskapacitet hvad er det
 
Du skal være medlem, hvis du vil læse hele artiklen - tilmeld dig GRATIS her - eller login.
Log påTilmelding GRATIS