fbpx

6 UGERS JOBRETTET UDDANNELSE

Hvis du er ledig har du mulighed for at søge at få kurset betalt...
Bliv medlem nuBook et mentormøde

6 ugers jobrettet uddannelse for ledige

– Hvis du er ledig har du mulighed for at søge at få kurset betalt…

Uddannelse – forandringsledelse som kompetence

Forandringsmetoden Ledelse af Forandring® udbygger dine kompetencer – sætter forandringen i system – guider dig med organisering, viden og forståelse om gennemførsel af forandring.

Du får kendskab til Ledelse af Forandring®, dens modeller og værktøjer.

6 ugers jobrettet uddannelse

Vores 6 ugers uddannelse og kursus – for ledige – er til dig, der gerne vil efteruddanne sig inden for forandringsledelse.

I de fleste tilfælde vil du få mulighed for at få uddannelsen betalt af din A-kasse eller jobcenter.

Uddannelsen arbejder med konkrete cases og værktøjer fra erhvervslivet. Det sikrer, at undervisningen er direkte anvendelig i dit kommende job.

Jobrettet uddannelse – kurser for ledige

Sådan kommer du på kursus:

Hvilket kursus er du berettiget til?

Hvilket kursus du er berettiget til afhænger af dit uddannelsesniveau:

  • Er du ufaglært eller faglært eller har du en kortere videregående uddannelse på baggrund af en faguddannelse? Så er du berettiget til 6 ugers jobrettet uddannelse.
  • Har du et højere uddannelsesniveau kan du også komme på kursus. Dog skal du søge om kurset gennem dit jobcenter. Her kan det være en fordel at vælge et kursus fra den regionale positivliste.
  • Det er også muligt at komme på kursus som såkaldt selvbetaler. Hvis du eksempelvis har mistet dit job, er det ikke så unormalt, at din tidligere arbejdsplads, vil betale for kurset.
  • Du har selvfølgelig også mulighed for selv at betale.

Den regionale positivliste – søges gennem dit jobcenter

Har du et højere uddannelsesniveau, eller er du, af anden grund, ikke berettiget eller interesseret i en jobrettet uddannelse, kan du stadig komme på kursus, dog skal du søge om kurset gennem dit jobcenter.

Da jobcentret kan få refusion til kurser på den regionale positivliste, kan det være en fordel at vælge et kursus, der er på positivlisten. Du kan se, hvilke kurser, der er godkendt i din region her.

Jobcentret laver en personlig vurdering af hver enkelt ledig og den pågældendes uddannelsesbehov. Der er derfor også muligt at komme på kurser, der hverken forefindes på den nationale eller regionale positivliste, såfremt det vurderes, at kurset er relevant for den enkelte lediges muligheder for beskæftigelse.

Praktisk information hvis du er i arbejde

– Du har mulighed for at få dit kursus delvist betalt gennem Statens voksenuddannelsesstøtte

Statens voksenuddannelsesstøtte 

SVU er en uddannelsesstøtte der giver dig mulighed for efter- eller videreuddannelse i arbejdstiden. Enten får du SVU som kompensation for din løn- eller også får din arbejdsgiver SVU som erstatning for din arbejdskraft.

Bruttolønsordningen 

Via bruttolønsordningen kan din arbejdsgiver betale kurset ved at modregne prisen i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler i princippet selv med dine lønkroner før skat. Det kan oftest spare dig for det halve af prisen.

Bliv en del af 10.000+ medlemmer

Få GRATIS adgang til viden om forandringsledelse

Book et møde

– hvordan får jeg betalt min uddannelse?
  • Du får overblik over hvordan du får betalt din uddannelse
  • En samtale i ro og mag, hvor vi har tid til at se på dine udfordringer
  • Vores vurdering af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og om vi er de bedste til at hjælpe dig

BOOK ET MØDE
Eller ring på telefon 22 700 896