fbpx

Forandrigskommunikation

Forandringskommunikation betyder at gøre noget fælles, og anvendes til at beskrive, hvordan en person delagtiggør en anden person i sine tanker, følelser, oplevelser og erfaringer.

Forandringskommunikation er ikke altid ligetil, da vi mennesker jo tolker budskaber på vidt forskellige måder. Kommunikation er vellykket, når både afsender og modtager opfatter budskabet ens.

Forandringsledelse kursus

Forandringsledelse kursus. Ændringsstrategi er et 24 ugers forandringsforløb, hvor du trin-for-trin guides til at gennemføre, forstå og håndtere en forandring, med hjælp fra din personlige mentor. Værktøjet – Analysen forandringsparathed – giver dig værdifuld viden – om hvilke barrierer og løftestænger der er til stede – i din organisation. Konsulentanalyse en erfaren konsulent analyserer din organisations forandringsparathed.

Læs mere

Skab konsensus!

Skab konsensus i forandringen! Skab et klart billede af forandringen, og at forandringen er i overensstemmelse med virksomhedens forretningsstrategi.

Læs mere

Forandringskommunikation

Forandringskommunikation. Hvorfor reagerer medarbejderne ikke rationelt? Hvis du har erfaring med kommunikation af forandringer, vil du vide, at medarbejderne ikke altid reagerer særligt rationelt.

Læs mere
Indlæser

VIDENBANK

Artiklerne i ARTIKELBANK kan læses GRATIS.

Du kan læse den først del af artiklen, men skal være logget ind for at kunne læse hele artiklen.

ARTIKELBANK indeholder mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger og praktiske forandringsværktøjer som belyser nogle af nøgleelementerne som en succesfuld forandring består af.

VIDENBANK organiserer mere end 120 kategorier om forandringsledelse, specialartikler, case, Webinar og gratis analyseværktøjer.

Du kan vælge kategorierne herunder.

KATEGORIER – 120 forskellige

Hvordan gør vi

Værktøjer
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT