fbpx

Effektformel forandringer

Effektformel forandringer har til formål at analysere og undersøge hvilken grad forandringen er nået, samt at fremskaffe et grundlag for fastsættelse af nye mål og en forbedret indsats.

Effektformel

Effektformel. Forankring af viden om gennemførsel af forandring i organisationen. Udgangspunktet for tilrettelæggelse af et konkret forandringsforløb i en virksomhed er at organisationen selv skal udføre forandringen, fra udarbejdelse af strategi til implementering, medens vi fungerer som iscenesætter, rådgiver, mentor og sparringspartner.

Læs mere

Forandringseffekt

Forandringseffekt – Vi arbejder med forskellige metoder & værktøjer for sikring af at forandringer gennemføres succesfuld – og dermed sikrer vi vedvarende forandringseffekt for vore kunder.

Læs mere
Indlæser

VIDENBANK

Artiklerne i ARTIKELBANK kan læses GRATIS.

Du kan læse den først del af artiklen, men skal være logget ind for at kunne læse hele artiklen.

ARTIKELBANK indeholder mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger og praktiske forandringsværktøjer som belyser nogle af nøgleelementerne som en succesfuld forandring består af.

VIDENBANK organiserer mere end 120 kategorier om forandringsledelse, specialartikler, case, Webinar og gratis analyseværktøjer.

Du kan vælge kategorierne herunder.

KATEGORIER – 120 forskellige

Hvordan gør vi

Værktøjer
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT