fbpx

Kotter

Kotter 8-trinsmodellen er udarbejdet på baggrund af de otte mest almindelige fejl, som organisationer begår i forbindelse med større forandringer.

Bruges modellen aktivt – trin for trin – kan modellen medvirke til at forandringsprocessen effektiviseres.

Kotter og Schlesinger

Kotter og Schlesinger. Lav personlig tolerance overfor forandringer! Medarbejderne har ikke noget imod forandring – men har noget imod at blive forandret.

Læs mere

Misforståelse og manglende tillid!

Modstand mod forandring – Misforståelse og manglende tillid. Vi vil se nærmere på årsagerne til, at modstanden opstår, vise dig en ledelsesmæssig strategi og hvordan du håndterer årsagerne til at modstand mod forandring opstår.

Læs mere

Kotter forandringsledelse

Kotter forandringsledelse. Nogle af årsagen til at medarbejderen vælger modstand mod forandring frem for at acceptere forandringen, hænger sammen med, at medarbejderen føler, at de har mistet kontrollen og indflydelsen over deres daglige arbejde

Læs mere
Indlæser

VIDENBANK

Artiklerne i ARTIKELBANK kan læses GRATIS.

Du kan læse den først del af artiklen, men skal være logget ind for at kunne læse hele artiklen.

ARTIKELBANK indeholder mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger og praktiske forandringsværktøjer som belyser nogle af nøgleelementerne som en succesfuld forandring består af.

VIDENBANK organiserer mere end 120 kategorier om forandringsledelse, specialartikler, case, Webinar og gratis analyseværktøjer.

Du kan vælge kategorierne herunder.

KATEGORIER – 120 forskellige

Hvordan gør vi

Værktøjer
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT