fbpx

Kaos

Kaos. 
Når man arbejder med væsentlige forandringer opstår der kaos.

Forandringsledelse er styring af kaos, hvor man arbejder med en struktureret tilgang til forandring fra den nuværende situation (Det kendte) til en ønsket fremtidig situation (Det nye). Overgangen – det er der hvor forandringen sker, og det er her kaos opstår.

Artiklerne beskriver Overgangen som kan være vanskelig og ofte kaotisk.

Angst for at miste og frygt for forandring!

Angst for at miste noget af værdi og frygt for forandring. Vi ser nærmere på årsagerne til, at modstanden opstår, og viser dig en ledelsesmæssig strategi.12 årsager til angst – frygt for at miste noget af værdi, og at nogle medarbejdere oplever et tab!

Læs mere

Kan forandringskaos styres?

Forandringskaos. En implementering af en forandring, og at holde produktiviteten oppe på det normale niveau, er i direkte i modsætning med hinanden – så hvordan håndteres det?

Læs mere
Indlæser

VIDENBANK

Artiklerne i ARTIKELBANK kan læses GRATIS.

Du kan læse den først del af artiklen, men skal være logget ind for at kunne læse hele artiklen.

ARTIKELBANK indeholder mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger og praktiske forandringsværktøjer som belyser nogle af nøgleelementerne som en succesfuld forandring består af.

VIDENBANK organiserer mere end 120 kategorier om forandringsledelse, specialartikler, case, Webinar og gratis analyseværktøjer.

Du kan vælge kategorierne herunder.

KATEGORIER – 120 forskellige

Hvordan gør vi

Værktøjer

KLIPPEKORT – Forandringsledelse

Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT