fbpx

ForandringsSystemet

ForandringsSystemet behandler metoder, processer og værktøjer som understøtter forandringen.

Artiklerne beskriver ForandringsSystemets metoder, processer og værktøjer som understøtter forandringen.

Forandringsledelse

Forandringsledelse. De vigtigste forandringselementer, som gør det muligt for dig og din virksomheds forandrings-team, at implementere og gennemfører forandringsprocessen, håndtere modstand mod organisationsændringer og gennemfører forandringen succesfuldt.

Læs mere

Flow model | Flow modeller

De centrale flow processer er forskelligt fra branche til branche, og fra virksomhed til virksomhed. Dermed vil valget af flow proces model, indholdet af hovedprocesser og støtteprocesser, være forskelligt afhængig af branche og den konkrete virksomhed.

Læs mere

Om succesformel

Succesformel for forandring – en balanceret forandring Om succesformel for forandring – en balanceret forrandring! Barrierer mod effektive forandrings.

Læs mere

Gennemførslen af forandring er ikke mit ansvar!

Ledelses fejl gennemførslen af forandring er ikke mit ansvar! De menneskelige sider skal håndteres korrekt! Den efterfølgende case viser konsekvenserne, hvis man ikke håndterer de menneskelige sider korrekt, og viser to almindelige ledelsesfejl

Læs mere

Projekter forandringsledelse

Forandringsprojekter & Forandringsledelse! Når virksomheder ikke altid når deres mål med de igangsatte forandringsprojekter, er det i de fleste tilfælde, fordi håndteringen af de menneskelige aspekter har været for svag.

Læs mere
Indlæser

VIDENBANK

Artiklerne i ARTIKELBANK kan læses GRATIS.

Du kan læse den først del af artiklen, men skal være logget ind for at kunne læse hele artiklen.

ARTIKELBANK indeholder mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger og praktiske forandringsværktøjer som belyser nogle af nøgleelementerne som en succesfuld forandring består af.

VIDENBANK organiserer mere end 120 kategorier om forandringsledelse, specialartikler, case, Webinar og gratis analyseværktøjer.

Du kan vælge kategorierne herunder.

KATEGORIER – 120 forskellige

Hvordan gør vi

Værktøjer
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT