fbpx

Case forandring

Case forandring. Der er meget at lære ved at studere hvad der er gået godt, og hvad der er gået dårligt, i andre virksomheders forandringsprojekter.

Vi beskriver gennem artikler og undersøgelser, hvilke faktorer som har en afgørende indflydelse på forandringsprojektets succes eller manglende forandringssucces, og betydningen for om dit forandringsprojekt får den rigtige start.

Risikoanalyse Score 85%

Risikoanalyse

Risikoanalyse. En succesfuld gennemført forandring kræver, at ledelsen og projektorganisation er klar over hvilke faser og udfordringer forandringen har. Hvis organisationen ikke er parat, er der en risiko for, i værste fald, at forandringen mislykkes. En risikoanalyse afdækker organisationens …

Læs mere

Forandringsansvar

Forandringsansvar. Hvorfor fejler mange forandringer. Når mange forandringer fejler, kan det skyldes, at linjechefen aldrig reelt påtager sig igangsætterrollen.

Læs mere

Gennemførslen af forandring er ikke mit ansvar!

Ledelses fejl gennemførslen af forandring er ikke mit ansvar! De menneskelige sider skal håndteres korrekt! Den efterfølgende case viser konsekvenserne, hvis man ikke håndterer de menneskelige sider korrekt, og viser to almindelige ledelsesfejl

Læs mere
Indlæser

VIDENBANK

Artiklerne i ARTIKELBANK kan læses GRATIS.

Du kan læse den først del af artiklen, men skal være logget ind for at kunne læse hele artiklen.

ARTIKELBANK indeholder mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger og praktiske forandringsværktøjer som belyser nogle af nøgleelementerne som en succesfuld forandring består af.

VIDENBANK organiserer mere end 120 kategorier om forandringsledelse, specialartikler, case, Webinar og gratis analyseværktøjer.

Du kan vælge kategorierne herunder.

KATEGORIER – 120 forskellige

Hvordan gør vi

Værktøjer
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT