fbpx

Brændende platform

Brændende platform. En oplevelse af tvingende nødvendighed er af afgørende betydning for en succesfuld gennemførsel af en større væsentlig forandring.

Hvis selvtilfredsheden er stor, vil forandringen sjældent komme ud af starthulerne. Ingen vil være interesseret i at gennemføre forandringen. Det går jo godt! Vi tjener penge! Vi er markedsledende.

Artiklerne beskriver hvorfor den brændende platform skal etableres og ikke bør springes over fordi det tager tid og koster ressourcer.

Daryl Conner hvad er forandringskapacitet

Daryl Conner konsulent undersøgelse om forandringskapacitet. Modstand mod forandring hænger tæt sammen med forandringens karakter, nødvendigheden og omfanget af forandringen og om virksomheden befinder sig i en krise eller ej. Hvis organisationen befinder sig i en krisesituation, bliver forandringen ofte mere radikal.

Læs mere
Indlæser

VIDENBANK

Artiklerne i ARTIKELBANK kan læses GRATIS.

Du kan læse den først del af artiklen, men skal være logget ind for at kunne læse hele artiklen.

ARTIKELBANK indeholder mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger og praktiske forandringsværktøjer som belyser nogle af nøgleelementerne som en succesfuld forandring består af.

VIDENBANK organiserer mere end 120 kategorier om forandringsledelse, specialartikler, case, Webinar og gratis analyseværktøjer.

Du kan vælge kategorierne herunder.

KATEGORIER – 120 forskellige

Hvordan gør vi

Værktøjer
Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT