Transition

Transition er den enkelte medarbejders individuel psykiske forandringsproces. Fordi transition er en individuel proces kan det være svært at forstå andre menneskers reaktioner følelser. Den individuelle proces er forskellig fra medarbejder til medarbejder. En forandring i en arbejdsopgave kan medføre større ændringer for én person end for en anden person. Forandringer i vores arbejdsmæssige forhold kan bringe ud af ligevægt i en periode, som skal bearbejdes efterfølgende rent psykisk – en transition.

Daryl Conner hvad er forandringskapacitet

Daryl Conner konsulent undersøgelse om forandringskapacitet. Modstand mod forandring hænger tæt sammen med forandringens karakter, nødvendigheden og omfanget af forandringen og om virksomheden befinder sig i en krise eller ej. Hvis organisationen befinder sig i en krisesituation, bliver forandringen ofte mere radikal.

Read More
Loading

VIDENBANK

Artiklerne i Videnbank kan læses GRATIS.

Du kan læse den først del af artiklen, men skal være logget ind for at kunne læse hele artiklen.

VIDENBANK indeholder mere end 450 forandringsartikler, forandringscase, video, bøger og praktiske forandringsværktøjer som belyse nogle af nøgleelementerne som en succesfuld forandring består af.

Artikler er organiseret i mere end 120 kategorier, som du kan vælge nedenfor.

VIDENBANK

Website Metrics and Site Statistics by WebSTAT