fbpx

Dig selv

Dig selv, fokuseres på dine forandringskompetencer som leder – og hvordan du udvikler din forandringsledelse. De rette kompetencer kan hjælpe dig med at blive en effektiv forandringsleder, og erkende områder, hvor du måske har brug for forbedring.

Dig selv – som leder, reflekterer over, hvilke typer af ledelsesstil, der passer bedst til din personlighed og dine mål. Det er også vigtigt at forstå, hvad der motiverer dig som leder, så du kan udnytte disse motivationer til at forblive inspireret og fokuseret på at opnå succes for din virksomhed

Dig selv – lærer du, hvordan du skaber en stærk vision for fremtiden, støtter og inspirerer andre, maksimerer din indflydelse gennem effektiv kommunikation og skaber et miljø, hvor alle kan bidrage. Med disse færdigheder vil du være klar til at lede projekter med selvtillid og integritet!

Du vil også udvikle kompetencer som aktiv lytning, at give feedback, at forudse mulige forhindringer og fremme teamsamarbejde.

Dig selv – som leder, lærer dig at forblive åbne, fleksible og villige til at justere deres strategier, efterhånden som situationen udvikler sig.

Endelig er lederskab en rejse, hvor du opdager dig selv – så sørg for at tage dig tid til at reflektere over dine styrker og svagheder, hvilke milepæle du har nået, og hvordan du bedst leder dine teams ind i fremtiden.

Du kan se hvordan du udbygger dine forandringskompetencer under UDDANNELSE-medlemskab HER(ny side)

Motivation

Motivationsteori. Motivation er en vigtig drivkraft i alle forandringsprocesser. Motivationen fremmes bedst hvis den enkelte kan se en mening, med det man laver

Læs mere

Adfærdsdesign – Hvordan ændres medarbejdernes adfærd

Adfærdsdesign. Hvordan ændres medarbejdernes adfærd. Hvorfor ændre vi ikke adfærd? Fordi vi er irrationelle. Vi investerer alt for meget tid i at forklare, kommunikere og undervise vores kollegaer og målgruppe, fordi vi tror, at adfærdsændringer primært handler om at ændre folks holdninger.

Læs mere

Implementering succesfulde forandringer

Implementering succesfulde forandringer. Hvorfor lykkes 30 procent af alle forandringsprojekter | Forandringsledelse en ledelseskompetence | Hvad er årsagen til at 70 procent af alle forandringsprojekter fejler – hvorfor lykkes de 30 procent, og er der en fællesnævner? McKinsey’s spørgeundersøgelsen viser, at de 30 procent som har svaret

Læs mere

McGregor Teori X og Y

McGregor Teori X og Y er først og fremmest en teori om to forskellige syn på mennesket og hvilken indflydelse lederstilen har på medarbejderne. Teorien handler om, hvordan lederen opfatter sine medarbejdere. Der er således tale om to modsætningsfyldte “teorier” om lederstil og den menneskelige adfærd.

Læs mere

Mentaltræningsforløb

Mentaltræningsforløb. Resultater – som i høj grad består af andet og mere end økonomi – om mennesker – om dit fysiske og mentale helbred. Som leder er du et forbillede, der inspirerer på flere fronter. Er du i god balance, har det positiv indflydelse på medarbejdernes trivsel.

Læs mere

Forandringsledelse kursus

Forandringsledelse kursus. Workshoppen Ændringsstrategi er et 36 ugers forandringsforløb, hvor du trin-for-trin guides til at gennemføre, forstå og håndtere en forandring, med hjælp fra din personlige mentor. Værktøjet – Analysen forandringsparathed – giver dig værdifuld viden – om hvilke barrierer og løftestænger der er til stede – i din organisation. Konsulentanalyse en erfaren konsulent analyserer din organisations forandringsparathed.

Læs mere

Motivation hvad er det

Motivation indre og ydre motivation. Virksomhederne har brug for en ny tilgang – væk fra gulerod og kæp motivationen. En tilgang som bygger på indre motivation. Omkring det, at gøre ting som betyder noget, fordi vi kan lide det, og fordi det er spændende, og en del af noget vigtigt. Indre og ydre motivation – ved du hvad der motiverer dig

Læs mere
Indlæser

ARTIKEL

ARTIKEL-medlemskab er GRATIS

Du kan læse den først del af artiklen, men skal være logget ind for at kunne læse hele artiklen.

ARTIKEL-medlemskab indeholder mere end 450+ forandringsartikler, forandringscase, video, bøger og praktiske forandringsværktøjer som belyser nogle af nøgleelementerne som en succesfuld forandring består af.

Se GRATIS – ARTIKEL-medlemskab – HER

KOMPETENCE

KOMPETENCE-medlemskab

ARTIKEL-medlemskab er inklusiv.

KOMPETENCE-medlemskab er et uddannelsesforløb som opbygger forandringskompetencen – din personlige eller organisationen.

Se KOMPETENCE-medlemskab – HER

VÆRKTØJ

VÆRKTØJ-medlemskab

ARTIKEL-, KOMPETENCE-medlemskab er inklusiv.

Et VÆRKTØJ-medlemskab giver adgang til analyseværktøjer, og guide hvordan værktøjerne bruges. Værktøjerne kan bruges sammen med de fleste andre forandringsmetoder.

Se VÆRKTØJ-medlemskab – HER

UDDANNELSE

UDDANNELSE-medlemskab

ARTIKEL-, KOMPETENCE-, VÆRKTØJ-medlemskab er inklusiv.

UDDANNELSE-medlemskab er et uddannelsesforløb, som overfører viden om forandring til dig og din organisation. Du lærer trin-for-trin at forstå forandringsforløbet.

UDDANNELSE-medlemskab tilfører praktisk læring om forandring – teknikken, værktøjerne og håndværket – bag succesfuld gennemførsel af forandring.

Din personlige mentor guider dig gennem hele forandringsforløbet.

Se UDDANNELSE-medlemskab – HER